Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Провал" - страница 5
Хора, това правителство не е твърде голямо, за да се провали, то е твърде голямо, за да успее.
Сара Пейлин
Не размишлявайте върху миналите си грешки и провали, тъй като това само ще изпълни ума ви със скръб, съжаление и депресия. Не ги повтаряйте в бъдеще.
Свами Шивананда
Призванието не е нещо, което намазваш, като един слой боя, и го променяш, когато пожелаеш. В теб е вградено призвание. Нямате избор. Ако се опитате да направите нещо друго, ще се провалите.
Синда Уилямс Чайма
Ние сме странно пристрастни като индивиди и медийни институции да се съсредоточаваме върху големи внезапни промени, независимо дали са добри или лоши - невероятни пробиви, като нова джаджа, която се пуска, или катастрофални провали, като самолетна катастрофа.
Стивън Джонсън
Изключително е колко безопасно е летенето. Вече статистически е по-вероятно да бъдете избран за президент на Съединените щати през целия си живот, отколкото да умрете в самолетна катастрофа. Какво невероятно постижение като общество! Но това, върху което се фокусираме, са катастрофалните провали, които са изключително редки, но се случват от време на време.
Стивън Джонсън
Провалът в училище не означава провал в живота.
Стивън Канел
Никога не бих могъл да се самоубия. Ами ако не работи. Тогава ще съм се провалил в единственото нещо, което може да ме спаси от провалите ми. Къде отиваш оттам?
Такър Макс
Ако правите комедия, ако се опитвате да правите комедия, в която никой не се разстройва или обижда, ще се провалите.
Такър Макс
Не саботирайте собственото си величие, като се поддавате на провал!
Тери Макмилан
Понякога най-големите ястия на ваканциите са тези, които намирате, когато план А се провали.
Антъни Бурдейн
Живот, който не влиза в действие, е провал.
Арнолд Джозеф Тойнби
В нашата таблица с психоаналитични резултати класифицирахме тези, които са спрели лечението, заедно с тези, които не са се подобрили. Това изглежда разумно; пациент, който не успява да завърши лечението си и не се подобрява, със сигурност е терапевтичен провал.
Ханс Айзенк
Знаех, както всеки знае, че най-лесният начин да привлечеш тълпа е да дадеш на знанието, че в даден момент и на дадено място някой ще опита нещо, което в случай на провал ще означава внезапна смърт.
Хари Худини
Социолозите добре разбират, че хаосът у дома причинява насилствено поведение, образователен провал и социално отчуждение сред децата. И все пак много от нас в Америка стоят далеч, далеч от тази тема. Това само по себе си е национален скандал. Лошото родителство сериозно уврежда тази нация.
Бил О'Райли
Отнасяйте се към всеки човек с бхакти и грижа, сякаш успехът или провалът на вашия собствен духовен живот зависи от това. Не се притеснявайте как се отнасят с вас. Начинът, по който се отнасяте към хората, е същият, по който се отнасяте към Гуру и Кришна.
Бхакти Тиртха Свами
Това, което се опитвам да накарам физически здравите хора да разберат, е, че някой ден ще умрат. Няма изход. И умирането не е провал, но не и животът е, така че използвайте времето си. Не продължавайте да чакате.
Бърни С. Сийгъл
Стереотипният гей мъж е някой, в чиято компания се радвам, някой, който ме разсмива, някой, който бих искал детето ми да бъде. Стереотипната гей жена ме прави несигурна, съзнавайки провалите си като феминистка.
Айлет Уолдман
Когато се замислих защо понякога не съм склонен да се напъвам, разбрах, че това е така, защото се страхувах от провал - но за да имам повече успех, трябваше да бъда готов да приема повече провал.
Гретхен Рубин
По същество оптимистичният стил включва вземане на кредит за успехи, но малко вина за провалите.
Даниел Канеман
Единственият истински провал е неуспехът да се опитаме и мярката за успех е как се справяме с разочарованието.
Дебора Могак
Има нещо в това да си комик, което означава, че не трябва да се страхуваш от провал, защото провалът е част от процеса.
Дейвид Уолямс
Може да пренебрегнем бъдещето на си себе си поради някакъв провал на убеждения или въображение.
Дерек Парфит
Предишна
1
...
4
5
(Текуща)
6
...
15
Следваща