Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Провал" - страница 12
Ако демокрацията успее в Египет, ще последват други държави. Ако демократичният експеримент в Египет бъде отвлечен от военните или антидемократичните ислямистки групировки, революцията ще се провали на друго място.
Дейвид Игнейшъс
Провалът няма нищо общо с вашата присъща стойност като личност.
Албърт Елис
Какво е това истински провал? Истински провал е прекратяване на борбата.
Джак Ма
Поставете гъвкави цели. Никога не се примирявайте с посредствеността. Ключът към разтягането е да стигнете до повече, отколкото смятате, че е възможно. Не се продавайте накратко, като мислите, че ще се провалите.
Джак Уелч
Както при правителствените провали, които направиха възможно 11 септември, пренебрегването на предотвратяването на катастрофата от 2008 година беше грях на пропуск - по-малко резултат от дерегулация сама по себе си, отколкото от недоверие във финансовото регулиране като легитимен механизъм.
Джейкъб Уайсбърг
Емоционално здравият човек трябва да може да поема рискове, да се запита какво наистина би искал да прави в живота и след това да се опита да направи това, въпреки че трябва да рискува поражение или провал. Той трябва да бъде авантюрист (макар и не непременно безразсъден); бъдете готови да опитате почти всичко веднъж, само за да видите как ще му хареса; и очаква с нетърпение някои прекъсвания в обичайните си житейски рутини.
Албърт Елис
Не съм загубил нощният сън във връзка с възможността за провал. Аз даже не мога да напиша тази дума.
Джеймс Матис
...стремежът към святост трябва да е закотвен в благодатта; в противен случай е обречен на провал.
Джери Бриджис
Той смята за срам, когато хората не могат да схванат безкрайността - провал не само на въображението, а на простото виждане.
Джес Уолтър
Провалът е събитие, а не човек. Мислете за неуспеха като за "то", а не за "аз".
Джефри Гитомър
Отношението, хуморът и действието (постоянството) ще разбият страховете и отхвърлянето. Страхът от провал не съществува, ако вярвате, че не съществува.
Джефри Гитомър
Дисциплината е основата, върху която се гради всеки успех. Липсата на дисциплина неизбежно води до провал.
Джим Рон
Отслабването не прави хората щастливи. Или спокойни. Да бъдеш слаб не се отнася до празнотата, която няма форма, тегло или име. Дори диво успешната диета е колосален провал, защото вътре в новото тяло е същото потъващо сърце.
Джинийн Рот
Ако никога не се провалите, никога не сте се старали достатъчно.
Джо Оуен
Няма такова нещо като провал, просто се отказвате твърде рано.
Джонас Солк
Всички сме имали моменти на слабост и провал. Всички ние. Всички сме страдали през тъмните нощи на душата.
Джонатан Мабъри
Никой няма да се провали, ако спекулира с лошия вкус на населението.
Джорджо Фалети
Когато хората ми кажат, че ще опитат, аз казвам, не се притеснявайте, вие вече сте решили да се провалите. Отнема повече от опит да се откажат от зависимостите; изисква ангажимент. Ангажиментът е обещание, с което се придържате, независимо от всичко.
Джоуел Фърмън
Ние претърпяхме провали на въображението, както всички останали, смелостта ни се нуждаеше и ежедневното ни удовлетворение беше твърде адекватно, за да се откажем от него.
Джошуа Ферис
Когато всичко друго се провали, започнете да бягате!
Дийн Карнасис
Не можете да развиете и разширите възможностите си, без да рискувате провал.
Дийн Карнасис
Просто реших да направя всичко възможно да пренебрегна гласовете, които ми казаха, че съм провал.
Дион Ленард
Предишна
1
...
11
12
(Текуща)
13
...
15
Следваща