Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Провал"
Който много говори, той често търпи провали.
Лао Дзъ
Мислете като кралица. Кралицата не се бои от провал. Провалът е само още един трамплин към величието.
Опра Уинфри
Провалът е подправката, която придава вкус на успеха.
Труман Капоти
Всяка беда, всеки провал и всяко страдание носи в себе си зърно с еднаква или по-голяма полза.
Наполеон Хил
Няма тайни за успеха. Той е резултат единствено от подготовка, усилена работа и извадени поуки от провалите.
Колин Пауъл
Паметта за това, че скоро аз ще умра – най-важния инструмент, който ми помага да взимам сложни решения в моя живот. Защото всичко останало – чуждото мнение, всичката тази гордост, всичкия този страх от неудобство или провал – всички тези вещи падат пред лицето на смъртта, остава само това, което действително е важно. Паметта за смъртта – най-добрия способ да избегнем мислите за това, че има какво да губите. Вие сте голи. У вас вече няма причини да не последвате зова на своето сърце.
Стив Джобс
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал."
Паулу Коелю
Аз съм живото доказателство срещу думата "провал". Надниквала съм вече отвъд него. Единственият провал, от който човек трябва да се страхува, е неспособността му да се придържа към целта, която счита за най-важна.
Джордж Елиът
Лидерството означава решаване на проблеми. Денят, в който войниците ви спрат да ви споделят проблемите си, е денят, в който вие сте спрели да ги ръководите. Те са загубили доверие, че можете да им помогнете, или са сметнали, че не ви интересува. В случая това е провал в командването.
Колин Пауъл
Не се страхувай от провала. Не провалът, а ниската цел е престъпление. Във великите опити е славно дори да се провалиш.
Брус Лий
Войната никога не трябва да се води, докато всяка агенция за мир не се провали.
Уилям Маккинли
Провалът е маловажен. Необходима е смелост да направите глупак от себе си.
Чарли Чаплин
Ако се страхувате да не успеете, вероятно ще се провалите.
Коби Брайънт
Войната е това, което се случва, когато езикът се провали.
Маргарет Атууд
За да си гарантирате успеха, действайте така, сякаш е невъзможно да се провалите.
Дороти Бранд
Едисън се е провалил 10 000 пъти преди да изобрети електрическата крушка. Не се обезкуражените ако се провалите няколко пъти.
Наполеон Хил
Започнах да вярвам, че всичките ми минали провали и неудовлетвореност всъщност бяха основата на разбиранията, които създадоха новото ниво на живот, на което сега се радвам.
Антъни Робинс
Моята грешка, моят провал не са страстите, които имам, а липсата на контрол върху тях.
Джак Керуак
Провалите ми бяха грешки в преценката, а не в умисъл.
Юлисис Грант
Мизерните провали на капиталистическите икономики в Голямата депресия бяха основни причини за световните социални и политически бедствия.
Джеймс Тобин
Не вярвам в провала. Не може да има провал, ако ви харесва дейността.
Опра Уинфри
Националната несправедливост е най-сигурният път към националния провал.
Уилям Гладстон
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
...
15
Следваща