Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Молитва" - страница 2
Молитвата се свежда до следното: всеки за себе си, а Господ Бог за нас.
Адриан Декурсел
Молитвата е мястото, където е действието.
Джон Уесли
Молитвата не е да поискаш това, което мислиш, че искаш, а искане да бъде променено по начини, които не можеш да си представиш.
Катлийн Норис
Молитвата е събеседване с Бог.
Климент Александрийски
Научната молитва прави Бог небесен лабораторен плъх, което води до лоша наука и по-лоша религия.
Майкъл Шърмър
Все още държах твърдо на решителността си да стана министър; все още ми се струваше, че това е мой дълг. Бях обещал себе си, в молитвите си дадох словото си на Бог. Как мога да наруша обета си?
Пиер Лоти
Грехът е против волята на Божията воля; то се противопоставя на проповядването, молитвата и всички Божии институции.
Ралф Венинг
Възкресението на Исус е началото на Божия нов проект не да отмъкне хората от земята на небето, а да колонизира земята с живота на небето. В края на краищата това е темата на Господната молитва.
Н. Т. Райт
Точно в тези моменти, когато всяка надежда изчезна, молитвата има господство.
Юнот Диаз
Господната молитва е отличен модел, но никога не е била предназначена да бъде магическо заклинание, за да привлече вниманието на Бог. Исус даде тази молитва като модел, за да предложи разнообразието от елементи, които трябва да бъдат включени, когато се молим.
Бил Хайбълс
Играта е едно; спазването на установен режим е съвсем друго. Вярно е с упражненията и с молитвата.
Бил Хайбълс
Когато се отдадем изцяло на духа на танца, той се превръща в молитва.
Габриела Рот
Един от най-мощните начини за одухотворяване на дома е създаването на свещено пространство, олтар или стая, използвана само за медитация, молитва или духовно четене. ... Вашето свещено място ще се превърне в зона на високи духовни вибрации, които ще засегнат цялата къща, като по този начин ще привличат благочестиви личности. Наличието на свещено място също ще ви напомня, че домът ви принадлежи на Бог и че вие сте просто неговият пазач.
Бхакти Тиртха Свами
Амин не е краят на молитва, а просто ни подготвя да отидем на следващото ниво.
Гари Бюси
Работата е молитва. И започвам всяка сутрин, посвещавайки го на нашия Създател.
Джоузеф Мъри
Бог никога не отговаря на молитвите. Хората отговарят на собствените си молитви, като знаят как да свържат и използват божествената енергия на Създателя и богоподобната сила в собствените си души.
Йехуда Бърт
Всички събития на света са отговор на молитви, в този смисъл Господ отчита всички наши нужди. Всички молитви са чути, макар и не изпълнени.
Клайв Стейпълс Луис
Вярвам, че молитвата е нашият мощен контакт с най-голямата сила във Вселената.
Лорета Юнг
Молитвите на влюбения властват над заплахите на целия свят.
Жорж Санд
Божието решение е на една молитва разстояние!
Макс Лукадо
Ако мога да започна деня си, като изговарям молитвите си и се концентрирам, тогава знам, че правя правилното нещо. Тези 10 минути ми помагат по всякакъв начин през целия ден.
Марк Уолбърг
Колкото по-малко думи, толкова по-добра е молитвата.
Мартин Лутър Кинг
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
...
15
Следваща