Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Минута" - страница 8
Сърцето ми беше едновременно разбито и изпълнено с похот, бях изтощен и обичах всяка минута от него. Беше странно и приветливо да открия себе си за по-слабия.
Майкъл Шейбон
Поради въртенето на Земята около оста й, на всеки четири минути се издига нов градус на зодиака и по този начин дори хороскопите на близнаците могат да се различават значително.
Макс Хайндел
Определете период от 30 минути всеки ден, когато можете да бъдете сами и необезпокоявани. Отпуснете се и се настанете възможно най-удобно. Сега затворете очи и упражнявайте въображението си.
Максуел Малц
Следобедите ми с него бяха единствените моменти на автентичност в един свят, пълен с изкуство. Минути, в които мога да изградя път към надеждата.
Мари Бенедикт
През последната година на моето председателство пътувах 200 дни от 365. Трябва да водите много дисциплиниран живот. За да мога да направя това, имам нужда от много сън. Но нямам проблеми със съня. В дълги дни лесно мога да поспя 20 минути следобед.
Марти Ахтисаари
...вечността се състои от минути.
Мартин Касариего
Запомнете... животът е кратък. Всяка минута е бижу, всяка секунда - съкровище. Не ги губете за това, което не обичате.
Мег Кабът
Това е новото ми хоби. Гледам как животът ми си отива минута по минута. Очаквам края на всичко и всичко – разговор, клас, тренировка по писта, тъмнина – само за да остана с повече гледане на часовника, което да заеме неговото място. Непрекъснато чакам нещо по-добро, което никога не идва. Може би щеше да ми помогне, ако знаех какво искам.
Меган Макафърти
Само хората биха могли да напишат такава болка и любов, да я накарат да припадне в една минута и да заплаче в следващата за нещо, което никога не се е случвало на хора, които никога не са съществували.
Меган Шепърд
На малка планета, където минута следва минута, ден след ден, година следва година, където традицията върви с оглушителен подреден ритъм - понякога редът се нарушава от мечтател и художник, драскач - понякога ритъмът се променя от един човек в даден момент.
Мери Пиърсън
Отнема около 30 минути, докато тялото ви осъзнае, че сте сити, така че ако сте гладни, когато седнете да ядете, и ядете толкова бързо, колкото правят повечето американци, просто ще продължите да хвърляте храна преди да се появяви усещането.
Мехмет Оз
Бяхме като деца, изпълнявайки прищявка - една, две, три и така до момента, в който светът се олюлява от писъци, сякаш пиян, и той вече ще се управлява от правилата, които се променят от минута на минута в зависимост на произвол или злополука, който влезе в главата.
Анджей Сташук
Всички сме отегчени. Всички се уморяваме от всичко. Всички искаме промяна. Поне за пет минути.
Михаил Себастиан
Помълчахме няколко минути и разбрах, че всичко е наред. Може би не трябваше да споделяме всяко едно чувство, което изпитвахме, и да го анализираме.
Морган Матсън
Веднага след като представите механичния часовник, получавате коренно различен поглед върху времето. Изведнъж това не е поток; това е поредица от дискретни, точно измерими единици, секунди, минути, часове и т.н.
Николас Кар
Престанах да мисля през цялото време за случилото се вчера. И спрях да питам какво ще се случи утре. Това, което се случва днес, в тази минута, е това, което ме интересува.
Никос Казандзакис
Веднъж спечелих турнир по ядене на палачинки - излапах 33 за 5 минути! И всичко понеже ми бяха казали: жена никога не може да победи в този турнир.
Оливия Уайлд
Биткойнът постига консенсус на всеки 10 минути относно състоянието на счетоводната книга, каквато е съществувала в миналото.
Андреас М. Антонопулос
Прагматичен политик винаги нарушава собствените си предизборни обещания. Дори само защото обещанията се пишат веднъж на четири години, а светът се променя всяка минута.
Павел Амнуел
Книгите са здравословна храна за мозъка ви и десерт за душата ви. Книгите са един от малкото доказани източници на умствени упражнения, познати на човека. Четенето е тренировка за ума ви. Ако тялото ви се нуждае от тридесет минути упражнения на ден, мислителят също има нужда.
Пат Уилямс
Знай, с какво разполагаш, и умей да обясниш това на дванадесет годишно дете за минута.
Питър Линч
Ти знаеш ли, колко време заема средно храненето в Макдоналдс? Седем и половина минути! И те се гордеят с това! Това е престъпление срещу храносмилането.
Питър Мейл
Предишна
1
...
7
8
(Текуща)
9
...
15
Следваща