Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Минута" - страница 7
Още нито веднъж не съм срещал човек, който е способен да мисли две минути подред.
Сидни Смит
Човек в минута на смъртна опасност винаги прибягва до това, което умее най-добре: убиеца към убийството, крадеца към кражбата, лъжеца към лъжата.
Уилям Фокнър
Да играеш - все едно да рисуваш по водоустойчиви тапети за баня. След десет минути изтривате рисунката, и от нея нищо не е останало.
Шели Уинтърс
Актьорството е като рисуване на карти върху тъкани в банята. Десет минути по-късно ги изхвърляте и ги няма.
Шели Уинтърс
Безмълвен жест може за един миг да съобщи повече, отколкото минута диалог.
Шон Конъри
Често ме питат - колко време ми е отнело за адаптация към американският начин на живот? 20 минути.
Виктория Бекъм
Мислете за себе си за един час, помислете за другите за минута...
Айн Ранд
Херцогът отново бе изправен пред една загадка на Сицилия; на този остров на тайните, където къщите са сляпо затворени и селяните твърдят, че не знаят как да стигнат до селото си, което може да се види на хълма, на пет минути разстояние, тук на този остров, въпреки че се полагат много упорити усилия показват, че за много тайни е невъзможно да се запази нещо в тайна.
Джузепе ди Лампедуза
Всички знаят, че егоизмът има граници, че има минути, когато го отхвърляме.
Жул Ренар
Трудно е да се реши, кое е по-неприятно - да се махне нагарът от свещта или да убедите жена с помощта на доводи. Всеки две минути е нужно да започнеш работата отново. Ако изгубиш търпение, след малко ще изгасне малкият пламък.
Карл Бьорне
Истината е само заблуждение, което е просъществувало столетия. А заблуждението е истина, която е просъществувала само минута.
Карл Бьорне
Това, което правите в момента, може да е последното ви действие на земята. Няма сила в света, която да ви гарантира, че ще живеете поне още една минута.
Карлос Кастанеда
Бъдещето е това, което е срещу всеки от нас и се състезава със скорост 60 минути в час.
Клайв Стейпълс Луис
Рано или късно настъпва минута, когато пред теб е само миналото, а бъдещето назад.
Лешек Кумор
Именно минутите решават съдбата на часовете.
Генадий Малкин
За щастието можеш да говориш най-много пет минути. Няма какво да кажеш освен, че си щастлив. А за нещастието може да се разказва по цели нощи.
Ерих Мария Ремарк
Целувката е изобретена от мъжа, за да накара жената да замълчи поне за минута.
Жюлиен де Фалкенаре
Аз знам, че по силата на самовнушението всяко желание, което държа в мислите си, ще потърси израз в материалния свят и затова ще посвещавам поне по десет минути на ден да мисля върху своите успехи.
Наполеон Хил
Животът наистина беше ценен. Те биха попили всяка минута.
Ава Майлс
Ако искате да пишете и не можете да разберете как да го направите, опитайте следното: Изберете време, за да седнете на бюрото си всеки ден. Започнете с двайсет минути, да речем, и работете възможно най-бързо до възможно най-много време. Наистина ли искате да пишете? Седнете по два часа на ден.
Ан Патчет
Има и такива тежки минути, когато даже книгите се оказват безсилни.
Ан Радклиф
Дайте ми двадесет минути да прекарам с кон, и аз ще ви кажа, що за човек е конят му.
Ана Сюел
Предишна
1
...
6
7
(Текуща)
8
...
15
Следваща