Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Минута" - страница 5
Животът ни се дава при изричното условие, че ще го браним до последната минута.
Чарлз Дикенс
През първата половина от живота ви всяка минута се чувства като година, но през втората половина всяка година се чувства като минута.
Мелъни Гидиън
Не разбирам онези, които прекарват часове в театъра, наблюдавайки сцени между хора, които не биха слушали пет минути в реалния живот.
Натали Барни
Десет минути истински коремен смях имаха анестетичен ефект и биха ми осигурили поне два часа сън без болка.
Норман Казънс
Аз се съмнявам в себе си всяка минута. Но нали съмнението в себе си е точно това, което ни развива.
Одре Тоту
Ако човек харесва живота, ако умее да се наслаждава на всяка минута, прекарана на тази земя, ако знае как да намира радост за себе си дори в малките неща, значи е млад, каквито и цифри да са записани в паспорта му.
Олег Рой
1989 беше толкова много, много важна година за Европа. Стената падна, Съветският съюз се разпадна и толкова много неща се случиха - за 15 минути светът се промени.
Пер Петершон
Късите дрямки са добри. Като се имат предвид съвременните изисквания на работното място, това не е възможно за много хора - но ако имате възможност, опитайте да дремете десет до двадесет минути следобед, за предпочитане да лежите в затъмнена стая.
Андрю Уейл
Ако мога да ви разкажа историята от началото до края за пет минути, съм готов да започна да пиша.
Ричард Прайс
Преди около 10 минути всички се събудихме заради този странен ревящ звук. Всички се надпреварвахме към звука, който се оказа отново включената пералня. Кой знаеше, че цикълът на изплакване може да бъде толкова страшен?
Сюзан Бет Пфефър
Нищо не е толкова лесно, колкото е в ситкома. Проблемите, за които се грижим за 20 минути в шоуто, могат да се разширят с години в реални семейства.
Тим Алън
Когато пишеш сценарии, ти трябва да си готово да го пренапишеш във всяка минута.
Тим Робинс
Най-странният запис в моята колекция еплочата "Най-доброто от Марсел Марско", пусната през седемдесетте от една една кантора от Лос Анджелис. Там има четиресет минути тишина, а след това аплодисменти. Той се е продавал превъзходно, и, естествео, аз си го купих. Обичам да го пускам, когато ми идват гости, и безумно ме дразни когато някой започне да говори, докато го слушаме.
Том Уейтс
Отнема известно време, за да овладеете изкуството да се излежавате на хамак. Отначало можех да се справя само с около пет минути, преди да си помисля, че трябва да изляза и да отида да помогна на дете да се научи да плува или нещо подобно. Но след като наблюдавах способността на мексиканците да се взират в космоса часове наред, реших да приложа малко подходяща практика.
Том Ходжкинсън
Бомбардирахме алуминия с алфа лъчи... след това след определен период на облъчване премахнахме източника на алфа лъчи. Сега видяхме, че листът от алуминий продължава да излъчва положителни електрони за период от няколко минути.
Фредерик Жолио-Кюри
Исках хората да знаят, че не съм просто човек, който прави странни видеоклипове в интернет. Аз всъщност съм режисьор и мога да разказвам истории и мога да създам нещо, което е дълго 90 минути, което се чувства точно като всеки друг филм, който гледате в киното, и се надявам да ви хареса.
Шейн Доусън
Не обичам да чета. Когато застана зад книгата, не ме напуска усещането, че в тази минута изпускам нещо важно в реалния живот.
Адам Сандлър
Ако възникнат някакви въпроси, то ние сядаме, дискутираме 20 минути, а след това решаваме, че аз съм прав.
Брайън Клъф
Виждам хора, които умират няколко минути, след като лекар им каже, че няма надежда за лечение. Те се отказват и си отиват. Други се ядосват и намират радост в доказването на грешка на лекаря. Нещо в тях е предизвикателно и обнадеждаващо. Надеждата е божественият мотиватор.
Бърни С. Сийгъл
Животът не се измерва в часове и минути. Това е качеството, а не дължината.
Габриел Зевин
Не позволявайте на съвършеното да бъде враг на доброто. Спуснете летвата. Всъщност прекарването на десет минути в разчистване на един рафт е по-добро от фантазията за прекарване на уикенд в почистване на мазето.
Гретхен Рубин
Сложната, двусмислена среда на човешкия контакт се заменя с прости, мащабируеми уравнения. Поддържаме хиляди приятели повече от всяко човешко същество в историята, но с цената на сложността и дълбочината. Всяка минута, прекарана онлайн, е минута изгубено време лице в лице.
Даниел Х. Уилсън
Предишна
1
...
4
5
(Текуща)
6
...
15
Следваща