Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Минута" - страница 4
Не знам какво правя през следващите пет минути, а тя е разбрала следващите десет години. Ще се притеснявам да не изляза жив от девети клас. Тогава ще помисля за кариера.
Лори Халсе Андерсен
Футболът е проста игра - 22 мъже гонят една топка 90 минути, а накрая германците печелят.
Гари Уинстън Линекер
Когато сте в състезание, трябва да работите до последната минута, ако има и най-малка вероятност да загубите. Това е битка, това е политика, това е всичко.
Дуайт Айзенхауер
Способността за творчество е велик дар от природата; актът на творчеството в душата на творящия е велико тайнство; минутата на творчество е минута на велико свещенодействие.
Висарион Белински
Мисля, че най-голямото заболяване на този ден и век е, че хората се чувстват необичани. Знам, че мога да дам любов за минута, за половин час, за ден, за месец - мога да дам. И съм много щастлива да правя това, искам да правя това.
Даяна Спенсър, лейди (принцеса на Уелс)
За да изглеждаш като богиня, са необходими двайсет минути. Но цели три часа, за да изглеждаш естествено.
Янина Ипохорска
Хензел и Гретел открили къщичката от лакомства около 45 минути след като намерили гъбите.
Джордж Карлин
Диктаторите винаги изглеждат добри до последните си минути.
Томаш Масарик
Попитаха ме кога съм започнал да правя секс. Не си спомням. Спомням си точно последния път, когато го направих. Мога да определям до минути.
Владимир Путин
Всяка една минута бъдещето се превръща в минало.
Тур Хейердал
Искате похвала от хората, които се ритат на всеки петнадесет минути, одобрението на хората, които се презират.
Марк Аврелий
Ако мога да започна деня си, като изговарям молитвите си и се концентрирам, тогава знам, че правя правилното нещо. Тези 10 минути ми помагат по всякакъв начин през целия ден.
Марк Уолбърг
Днес ти можеш да станеш знаменит за 10 минути. Нови звезди се появяват всеки ден - така бързо, че аз даже не успявам да ги запомня. Но винаги съм считал, че истинският успех е този, към който е нужно да се върви много дълго време.
Мат Деймън
Не мога да повярвам, че съм се превърнал в типичен старец. Не мога да повярвам. Бях млад преди минути.
Морис Сендак
Досадно е, че последната дума на технологията ще бъде казана минута преди съдния ден.
Дон Аминадо
Ако не знаете как да използвате минута, напразно ще прекарате един час и ден и цял живот.
Александър Солженицин
Само там започва науката, където духа овладява материята, където се стреми да подчини масата на опитите на разумното познанието; науката е духът на прилагането и в природата. Работата на духа започва в тази минута, където мисленето, привлечено от вътрешната необходимост, изпитва в себе си материала на сетивното наблюдение.
Александър фон Хумболт
Аз не съм една от тези, които се опитват да вземете своите петнадесет минути слава. Аз съм просто един музикант, и аз се опитвам да бъда честна.
Ейми Уайнхаус
За да се удивите е достатъчна една минута. За да направите удивителни неща, са нужни много години.
Клод Адриан Хелвеций
Болката е временно явление. Тя може да трае минута, час, ден или година, но в крайна сметка тя утихва и отстъпва място на нещо друго.
Ланс Армстронг
Видите ли, художника се различава по това, че в неговият живот има минути, когато се усеща повече от човек.
Льо Корбюзие
Можеш да прекараш минути, часове, дни, седмици или дори месеци, анализирайки отново и отново ситуацията, опитвайки се да сглобиш пъзела, обмисляйки какво е можело и какво би трябвало да се случи... Или може просто да оставиш парчетата на пода и да продължиш.
Тупак Шакур
Предишна
1
...
3
4
(Текуща)
5
...
15
Следваща