Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Минута" - страница 3
Героите са нужни в минути на опасност, в останалото време героите са опасни.
Габриел Лауб
Футболът, е като всяко друго занятие: ако не можеш да издържиш всичките 90 минути, ти няма да победиш.
Ерик Кантона
Всяка изядена хапка остана в устата две минути, два часа в стомаха, и два месеца на бедрата...
Кристиан Диор
Ние винаги оставаме самите себе си, въпреки че нито за минута не оставаме едни и същи.
Дени Дидро
По-добре да подраниш три часа, когато ще е твърде рано, отколкото да закъснееш и минута, когато ще е твърде късно.
Уилям Шекспир
Хвалата и критиката ми се струват, че действат точно на едно ниво. Ако получите страхотно ревю, наистина е вълнуващо за около десет минути. Ако получите лош отзив, това наистина е смазващо за десет минути. Така или иначе, продължавай.
Ан Патчет
Понякога имам чувството, че сме просто куп навици. Жестовете, които повтаряме отново и отново, те са просто нашата нужда да бъдем разпознати. Без тях щяхме да бъдем неидентифицирани. Трябва да се преоткриваме всяка минута.
Никол Краус
Не обичай свободното време. Не губи нито минута. Бъди смел. Осъзнай Истината, тук и сега!
Свами Шивананда
Обещавам си, че ще се наслаждавам на всяка минута от деня, която ми е дадена да живея.
Тик Нят Хан
Аз имам наказателен режим на тренировка. Всеки ден тичам по 3 минути на пътеката, после лягам, изпивам чаша водка и изпушвам по цигара.
Антъни Хопкинс
Мога да седна на пианото, сякаш само за пет минути, но когато погледна часовникът, вече да е три часът през нощта.
Хю Лори
Не можете да се забавлявате със слаби, вредни, негативни мисли десет часа на ден и да очаквате да създадете красиви, силни и хармонични условия с десет минути силна, позитивна, творческа мисъл.
Чарлз Ханел
Целият ми живот ми се струва сега едно прекрасно мигновение. Всичко, което е изживяно, което е направено преди, е било изживяно и направено за тази минута.
Юрий Гагарин
Помислете за състоянието на ума си - вашето съзнание - преди да заспите. Това е изключително важно. Поемете ангажимент да отделите поне петнадесет минути за одухотворяване на съзнанието си преди лягане. Прочетете нещо духовно, слушайте духовен дискурс или музика или участвайте в дискусия на духовна тема. Избутайте настрана хаоса и объркването, които са били част от деня ви, и се съсредоточете върху духовната реалност. По този начин ще се подготвите за следващите шест до осем часа сън. Ако си позволите да се съсредоточите духовно, ще предоставите по-малка възможност на негативните елементи да навлязат в сънищата ви. Тогава можете да се възползвате най-много от състоянието на сън.
Бхакти Тиртха Свами
В зависимост от ситуацията, понякога можете да познаете човек по-добре за десет минути, отколкото някой, който сте пресичали пътеки през целия си живот.
Дейвид Балдачи
Какво да правите, ако в природата срещнете мечка? Правилно, престорете се на мъртви. А знаете ли защо? Защото именно така ще изглеждате след минута. Просто да не губите време.
Джими Кар
Целувките между жени означават само, че в тази минута нямат какво да правят.
Джордж Байрон
Правя малко медитация в стил йога. Отпускането и дишането дори само една минута на ден прави голяма промяна.
Долф Лундгрен
Да се страхуваш означава да умираш всяка минута.
Емил Чоран
Ако просто небрежно погледнете бебе, не изглежда, че там се случва много, но те знаят повече и научават повече, отколкото бихме си помислили някога. Всяка минута е невероятно пълна с мисли и новости. Лесно е като възрастни да приемат за даденост всичко необходимо, за да стигнат до държавата, в която се намираме.
Алисън Гопник
Не вярвам нито за минута, че жените наистина искат да бъдат разбрани от мъжете.
Алисън Пиърсън
Ето в тази минута, когато ние дишаме, има хора, които се задушават.
Константин Балмонт
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
...
15
Следваща