Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Минута" - страница 11
Рано или късно великите хора се оказват приличащ си. Те никога не спират да работят. Те никога не губят нито минута. Много е потискащо.
В. С. Притчет
Книгата е нещо устойчиво, което идва само в свят, където уютът и покоят е в дома, когато човек е сит и спокоен, ето тогава той вечер може да седне покрай огъня, да погали котката и с любов да разтвори книга. Това са вълшебни минути!
Валентин Пикул
В трудна ситуация винаги трябва да бъдете сурови, а понякога жестоки. Най-добрият командир в минути на битката е суров.
Вахтанг Ананян
Инвестирайте всичко в днес, в тази минута и в този момент.
Владимир Муранов
Защо в най-горчивите минути хората които са нужни не са редом до нас?
Владислав Крапивин
Научавам се да ценя всеки момент, да чувствам всяка минута, да се чувствам напълно тук и сега.
Габриел Шарбоне
Всеки живот ставя ясен. Искам да кажа, неговото движение, неговите особености само тогава, в последните минути.
Гайто Газданов
В противоречие с моето убеждение, че всеки живот, завършващ със смърт, по същество е безсмислен, имах нужда от приятелите ми да отворят тази найлонова торбичка и да ме погледнат за последен път. Някой трябваше да ме запомни, макар и само за още няколко минути в необятната тиха чакалня на времето.
Гари Щейнгарт
Тревожността на мислите се натрупва в рамките на минути, часове, дни или дори месеци, ако е невъзможно да се спре и тогава състояние на нещастие се вкоренява вътре.
Геше Майкъл Роуч
Преди десет минути бяхме полицаи, адвокати, шофьори на камиони - сега сме воини. Потънали сме в древна, праисторическа традиция.
Даниел Х. Уилсън
Робот-ръка във фабрика не решава минута по минута дали да занити или да се разбунтува - той просто върши работата, която буквално е бил обучен да прави. Ако и когато изградим съзнателен робот, може да се наложи да се притесняваме.
Даниел Х. Уилсън
Може би имах повече бръчки, отколкото бих имал, ако не бях прекарал толкова много от живота си на открито, но не ми пукаше. Застаряването беше привилегия и не всеки можеше да му се наслади. Бях благодарен за всяка минута, която ми беше дадена.
Дайан Чембърлейн
Една единствена песен в течение на три минути може напълно да измени химията на чувствата. Нищо в света не е способно на това.
Дейвид Геън
Истината обаче е, че статистиката владее живота ни всяка минута от всеки ден. За целите на тази дискусия е достатъчно да се каже, че всички ние сме пионките на вероятността.
Дейвид Дисалво
Следващият път, когато правите кратка преценка за дадена ситуация, отделете няколко минути, за да разберете противоположната гледна точка.
Дейвид Либерман
За да поддържате добро здраве, трябва да спортувате почти всеки ден - препоръчват се 30 минути, това е, което аз лично правя - и трябва да се храните правилно.
Денис Остин
В Лос Анджелис виждам хора, които винаги са в колите си и винаги карат. Насърчавам ги да ходят повече - ходете до пощата, ходете на обяд. Дори да е на 10 минути пеша, това е толкова добре за вас.
Денис Остин
Някои от процедурите отнемат по-малко от 10 минути, което прави пилатес идеалната форма на упражнения за всеки, който установи, че няма достатъчно време през деня за упражнения.
Денис Остин
Вярвам в разумни, умерени упражнения. Опитвам се да правя нещо всеки ден, поне 20 минути на ден. Не мисля, че е реалистично да се иска от хората да тренират по 90 минути на ден.
Денис Остин
Това е последната страхотна минута, преди той да влезе в живота ти, но ти още не знаеш това, не можеш да знаеш. По-късно обаче ще се опитате да си представите къде е бил точно в този момент, когато се е обърнал и е започнал да пътува към вас, вие към него и как светът около вас двамата не е забелязал. Животът ви не би бил същият, но всичко това чакаше, във въздуха, всяка съдба и шанс и неизбежност.
Дж. П. Монингър
Единственият начин да живееш е да приемаш всяка минута като неповторимо чудо.
Джак Корнфийлд
Спрях да чета вестници, списания и съвременни книги; Изключих и телевизора и радиото - и не съжалявах нито за минута.
Джак Фини
Предишна
1
...
10
11
(Текуща)
12
...
15
Следваща