Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Задача" - страница 7
Най-голямата задача за всеки един от нас е да се научи на любов, която не е обусловена от нищо, което означава любов не само за други хора, но и за себе си.
Елизабет Кюблер-Рос
Колкото повече се опитваме да подобрим нашите училища, толкова по-тежка става учителската задача; и колкото по-добри са нашите методи на преподаване, толкова по-трудно се прилагат.
Жан Пиаже
Ако самата логика е създадена, а не е вродена, следва, че първата задача на образованието е формирането на разсъждения.
Жан Пиаже
Задължение на правителството е да гарантира максимална сигурност и това не е лесна задача.
Ицхак Рабин
Да се опиташ да бъдеш номер едно и да се справиш добре с една задача са две различни неща.
Алфи Кон
Ако детето е извън задачата... може би проблемът не е в детето... може би това е задачата.
Алфи Кон
Разбирам, че филма го снима режисьора, а не аз. Моята задача е в това, да въплътя неговата безумна, смахната визия.
Клайв Оуен
Като мениджър една от най-важните ви задачи е да вдъхновявате. Всяка професия, всяка дейност включва думи, дела и дейности, които вдъхновяват за по-добри постижения. Поставете си за задача да откриете точно кои думи, дела и дейности ще вдъхновят хората, които ръководите.
Алън Акселрод
Заповедите и задачите са безсмислени, ако не се изпълняват и то правилно и успешно.
Алън Акселрод
Имаше чист бизнес, имаше и нечист. Но аз нищо не разбирах от бизнес. Моята задача беше да се усмихвам.
Маргарет Атууд
Съсредоточете ума си върху онази част от предстоящите задачи, която сте в състояние да изпълните. Не се тревожете за онова, което не можете да изпълните, докато не дойде на дневен ред.
Наполеон Хил
Задачата на маркетинга е дотолкова да изучи клиента, че продуктите или услугите да паснат напълно на клиента и да се продават сами.
Питър Дракър
Това не са хора, а биомашини, отдадени на стомашните си тържества. Те газят през бита и не схващат предназначението ни в битието, вселенската задача у нас и пред нас...
Румен Леонидов
За да успокоите плашливото куче, поставете му задача, която да го разсее, и едва тогава му представете обекта, който го плаши.
Сизар Милан
Писателят-хуморист често улеснява задачата на философа. Той спомага да разберем човешката природа по един приятен начин.
Чудомир
За съжаление съм инженер. Винаги си мисля каква е задачата и как да я свърша? И някои от задачите ми са доста обширни, доста размити и доста фънки, но това е начинът, по който мисля.
Майкъл Портър
Ако наистина искате да постигнете напредък към най-важните си цели, тогава имате нужда от бърз и лесен метод за разделяне на големите цели на постижими ежедневни задачи.
Майкъл Хаят
ВРЕМЕТО СЕ ДВИЖИ РАЗЛИЧНО за Джон Казале. Всичко вървеше по-бавно. Той не беше смътен, не от далеч. Но той беше внимателен, понякога влудяващо. Дори прости задачи може да отнеме часове. Всичките му приятели знаеха за бавността. Щеше да ги подлуди.
Майкъл Шулман
Саудитският идеал за жена е религиозна майка, която рядко се осмелява: тя не трябва да работи с мъже, трябва да бъде напълно покрита и не бива да излиза сама, за да изпълнява задачи.
Манал Ал-Шариф
Прокрастинацията най-често възниква от усещането, че има твърде много за вършене и следователно няма отделен аспект от задачата, която си струва да се направи... Под тази доста антична форма на действие като бездействие се крие много по-тревожният въпрос дали изобщо си струва да се направи нещо.
Марк Кингуел
Понякога най-простата и най-добрата употреба на нашата воля е да зарежем всичко и просто да излезем изпод всичко, което ни покрива, дори само за около час – просто да излезем изпод мрежите, които сме изплели, задачите предположихме, проблемите, които трябва да решим. Те ще бъдат там, когато се върнем, и може би някои от тях ще се разпаднат, без да се притесняваме да ги задържим.
Марк Непо
Всички са подравнени, когато вятърът духа правилно. когато се появи буря, изведнъж става очевидно, че хората имат различни цели и задачи.
Марк Рандолф
Предишна
1
...
6
7
(Текуща)
8
...
15
Следваща