Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Къща" - страница 2
Моля се небесата да дарят най-добрата си благословия на тази къща и на всички, които от тук насетне ще я обитават. Нега само честни и мъдри мъже управляват под този покрив.
Джон Адамс
Ние сме първата нация в историята на света, в която се отива с автомобил и до бедната къща.
Уил Роджърс
Удобната къща е неичерпаем източник на щастие. Тя се нарежда непосредствено след здравето и добрата съвест.
Сидни Смит
Всички ние живеем в горяща къща. Не можем да позвъним в пожарната. Няма изход. Можем само да гледаме от прозорец на втория етаж как гори нашия дом.
Тенеси Уилямс
В къщата, в която живея, има осем момичета и на практика всички са добре изглеждащи. Можеш да разбереш, че съм зает.
Франц Шуберт
Този, който влиза в къщата на щастието през вратата на удоволствието, обикновено излиза през вратата на страданието.
Балтазар Грасиан
Къща на брега не е просто недвижим имот. Това е състояние на ума.
Дъглас Адамс
Щастлив мъж си ако знаеш, че, когато се прибереш вечер в къщи, ще има жена която да се ослуша за твоите стъпки.
Кларк Гейбъл
Правилната форма на икономия трябва да се спазва при изграждането на къщи за всеки клас.
Витрувий
Цялата къща сякаш издиша меланхоличен дъх на празнота.
Майкъл Шейбон
Имаше къща, която всички имахме общо и тя се наричаше миналото, въпреки че живеехме в различни стаи.
Анджела Картър
Мисля, че се държим като звезди, защото това се очаква от нас. Така че, ние караме големите си коли и живеем в красивите си къщи.
Морис Гиб
Положението на женен мъж е непоносимо, защото мъжът, дори хиляда пъти да е по-умен, се оказва излишен навсякъде, дори в собствената си къща.
Никола дьо Шамфор
Ние всички рекламираме, през цялото време. Ако искате да продадете колата си, какво правите? Вие го почиствате и полирате и го правите възможно най-добре. Някои хора пекат хляб, когато се опитват да продадат къщата си, защото миризмата добавя приятелско усещане. Дори свещеникът с цялата си жар рекламира Бог. Всички продават.
Пол Арден
Ходя на експедиции по същата причина, поради която агентът по имоти продава къщи - за да платя сметките.
Ранулф Файнс
Ако си счупиш врата, ако нямаш какво да ядеш, ако къщата ти гори, значи имаш проблем. Всичко друго е неудобство.
Робърт Фулам
Отидох в къща, която не беше къща. Отворих врата, която не беше врата. И това, което видях, видях.
Саймън Грийн
Срещаш нов човек, отиваш с него и изведнъж получаваш съвсем нов град... излизаш по нови улици, виждаш къщи, които никога не си виждал, минаваш по места, за които дори не знаеш, че са там. Всичко се променя.
Самюъл Дилейни
Гледах Италия '90 с майка ми, татко и брат ми, знаете ли, скачаха из къщата, когато бяха дузпите... Би било страхотно да бъда част от това, да имам такова въздействие.
Стивън Джерард
Ако ще живеете в къщата, поставете си за цел просто да изплатите ипотеката си.
Сузи Орман
Можете да поставите най-великия ресторант за морски дарове до средностатистическа заведение за пържоли в градски район и това заведение за пържоли ще направи повече бизнес от заведението за морски дарове. Ако отидете до водата, можете да поставите средно заведение за морски дарове до най-великата къща за пържоли и хората ще ядат морски дарове.
Тилман Фертита
Правилата за навигация никога не са навигирали на кораб. Правилата на архитектурата никога не са построили къща.
Томас Рийд
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
...
15
Следваща