Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Крак" - страница 6
Веднага разбрах, че това няма да се получи. Хънтър е типът човек, който излиза с жени, които носят високи токчета и коктейлна рокля на първа среща. Дори не мога да ходя с токчета и по принцип вярвам, че някой трябва да си спечели правото да вижда краката ми.
Лиза Лутц
Бяха ни дадени: Две ръце да държим. Два крака за ходене. Две очи за виждане. Две уши за слушане. Но защо само едно сърце? Защото другото е дадено на друг. За да го намерим.
Лорън Чайлд
Просто вдигам краката си във въздуха и ги движа.
Фред Астер
Когато природата лишила човека от способността му да ходи на четири крака, за бастун му е дала идеал. И оттогава той подсъзнателно се стреми към по-доброто - все по-нагоре.
Максим Горки
Кокетката със своето деколте обяснява това, което другите просто са принудени да казват с краката си.
Янина Ипохорска
В някои извори на вдъхновението музите си мият краката.
Станислав Йежи Лец
Аз съм герой, но със страхливи крака. Аз съм герой от кръста нагоре.
Спайк Милиган
Преди да се омъжите е необходимо да изучите не само съпруга, но и неговите роднини и техните взаимоотношения. Попитайте дали той разбира, че съпругата е по-важна от бащата и майката и още повече от братята и сестрите. Ако той разбира това - добре, ако не го разбира - обяснете му и го попитайте дали е съгласен с това. Ако снаряд удари къщата и нещо падне върху съпругата и сестра му - от кой край трябва да се тежеста, за да се освободят жените? По християнски е правилно да се започне от края, където е съпругата. Ако той не разбира това, тогава сключването на брак с такъв мъж е необмислено. Има и друг вариант за това какво да направите: можете да станете толкова ценен човек за съпруга си, че той да седи в краката ви като в краката на своята принцеса, часове наред, не получавайки нищо в замяна и само да ви гледа с радост в очите. Вие трябва да се постараете той да ви заобича толкова много.
Дмитрий Смирнов
Говорят, че на лъжата краката са къси. Идиоти! Тя има крила!
Амос Оз
Ние сме на Земята, заобиколени от звезди: от междузвездното пространство сме отделени само от малко количество въздух и плътен слой земя под краката ни.
Станислав Лем
Христос няма тяло сега, освен моето. Той се моли в мен, работи в мен, гледа през очите ми, говори чрез думите ми, работи през ръцете ми, ходи с краката си и обича със сърцето ми.
Тереза Авилска
Обсебен съм от футбола. В детството си мечтах да стана знаменит футболист, но на една от тренировките си счупих кракът. Ако бях кон, трябваше да ме застрелят...
Антонио Бандерас
Нищо не доказвам, когато танцувам. Никога танца не е бил за мен нито способност да изкарам емоции, нито способност да изразя себе си. Аз просто танцувам. Мятам крака, завъртвайки ги напред-назад.
Фред Астер
Човек никога не може да преработи природата, но затова пък той винаги може да обработва земята под краката си, за да изхранва себе си и семейството си.
Фридрих II Велики
По-добре да изгубиш ръце и крака, отколкото семейство и дом.
Артър Голдън
Истинският ми талант се проявява, когато на децата ми им стане скучно. Аз скачам пред тях на един крак, гримаснича, стоя на глава - а на тях все им е малко!
Бен Стилър
Истинският философ е като слон; той никога не слага втория крак, докато първият не е здраво на мястото си.
Бернар дьо Фонтенел
Винаги трябва да прескачаме удоволствията. Те са като блатисти земи, по които трябва да пътуваме пъргаво, като едва ли смеем да спуснем краката си.
Бернар дьо Фонтенел
На човешките същества е даден ляв и десен крак, за да направят грешка първо отляво, после отдясно, отново наляво и повторение.
Бъкминстър Фулър
Бъдете благодарни, когато делата ви стават все по-малко свързани с вашето име, тъй като краката ви все по-леко стъпват по земята.
Даг Хамаршелд
Трябва да призная, че страдах малко, когато за пръв път дойдох в Англия. Но тогава разбрах, че няма какво да те уплаши, всеки има два крака.
Джордж Лукас
Оптимист - това е човек, който, счупвайки крак, се радва, че не е счупил шия.
Еван Езар
Предишна
1
...
5
6
(Текуща)
7
...
15
Следваща