Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Крак" - страница 4
Човек има два крака и две убеждения. Първото в случай когато делата му са добре; второто в случай, че делата му са зле. Това се и нарича религия.
Курт Тухолски
...може би е по-добре да счупиш крака на човек, отколкото да му разбиеш сърцето.
Лаура Хиленбранд
Знаех колко ме боли да си дъщеря на хора, които не могат да те видят, дори ако стоиш пред тях и тропаш с крака.
Лори Халсе Андерсен
Животът е като пресичане на река. Ако направите огромна стъпка, целяща се твърде по-големи мечти, тогава течението ще ви събори от краката ви и ще ви отнесе. Начинът да го направите е с малки стъпки, ще се хванете за живота. Накрая ще стигнеш до там.
Луис Сакър
Мъжът е като котката - гони го и той ще бяга, игнорирай го и той ще дойде да мърка на крака ти.
Хелън Роулънд
Ние не знаем как да стоим прави, стоим здраво на краката си и винаги гледаме към бъдещето.
Владимир Путин
Синът ми се оплаква от главоболие. През цялото време му казвам: "От леглото се става първо с краката."
Хени Янгмен
Брак - многогодишен героичен труд на бащата и майката, за да изправят на крака децата си.
Джордж Бърнард Шоу
Когато човек решава да имитира ходенето, той изобретява колело, което не прилича на крак. Така той практикува сюрреализъм без да го осъзнава.
Гийом Аполинер
Нека Бог да те има и Бог да те обича - и не се изненадвайте, ако сърцето ви започне да чува музика, която никога не сте чували, а краката ви се научат да танцуват както никога досега.
Макс Лукадо
Във всеки човек има ръце, крака, глава и 168 часа в седмицата, за да направи всичко това, което той истински желае.
Робърт Кийосаки
Когато тропаш с крака от злост, по-добре научи степ.
Фред Астер
И въпреки, че краката ми са уморени, сърцето ми е не е.
Шон Конъри
Когато свежестта на сутринта е заменена от умората на обедния ден, когато мускулите на краката поддават под напрежение, изкачването изглежда безкрайно и изведнъж нищо няма да върви както желаете, тогава не трябва да се колебаете.
Даг Хамаршелд
Свободата - тя е като вълнено одеяло: дърпаш я към шията - отвиваш си краката.
Джон Ъпдайк
Ако искаш да удариш власта по зъбите, то трябва да го сториш, с минимум два крака.
Кийт Ричардс
Много жени считат, че обувките не са толкова важни, но истинското доказателство за елегантността на една дама е това, което е обуто на краката им.
Кристиан Диор
Деспотизмът го пораждат самите хора: когато краката са в окови, те не могат да минат без това на шията им да надянат и още една верига.
Плутарх
Нещото под леглото ми, което чака да сграбчи крака ми, не е истинско. Знам това, но също знам, че ако съм внимателен и държа краката си под завивката, то няма да ми сграбчи глезена.
Стивън Кинг
В живота ми влизат тези, които искат! Който иска - си отива! Но има общи правила за всички гости: Влизайки - изтривайте краката си, Излизайки - затваряйте вратата след себе си!
Харуки Мураками
Да не прощаваш на някого те наранява по-зле, отколкото го боли... дори и да не заслужава да му бъде простено... Да не прощаваш на някого е все едно да не дърпаш трън от крака си, само защото не си този, който го е сложил там.
Мерседес Лаки
Като за начало, нека се откажем от евтините шеги за канибализма. Това означава изцепки за даване на ръка и крак - извинете - за добра книга по темата или подобни безвкусни - извинете, отново - опити да се направи темата по-вкусна - последна.
Мичел Зукоф
Предишна
1
...
3
4
(Текуща)
5
...
15
Следваща