Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Крак" - страница 3
Всяка жена мечтае да има тесни крака, а да живее на широко.
Юлиан Тувим
Опитвам се да направя нещо, което публиката може да не е виждала до сега. Все едно, че се каня да целуна момиче, искам да я целуна по начин по който момиче не е било целувано до сега. Като може би да й ритна краката и да я хвана преди да се удари в земята и после да я целуна.
Джим Кери
Само времето може да излекува разбитото ти сърце. Както и само времето може да излекува неговите счупени ръце и крака.
Джим Хенсън
Връх на неудобството е все още да има романтизъм в душата, а ревматизъм в кракът.
Дон Аминадо
Техниката е не умението да жонглираш с топка 1000 пъти. Всеки може да го направи, ако практикува. С такъв успех можете да работи в цирка. Техниката предполага способността да подадете с едно докосване, с правилната скорост, на удобния крак на вашия съотборник.
Йохан Кройф
Когато се избира жена, един умен мъж гледа на ръцете, а глупавият - на краката.
Константин Мелихан
Послушаха я, както всички мъдри мъже правят, когато жена тропне с крак.
Тери Пратчет
От друга страна, в човешкото тяло централната точка естествено е пъпът. Защото, ако човек бъде поставен легнал по гръб, с изпънати ръце и крака и чифт пергели, центрирани в пъпа му, пръстите на ръцете и краката на двете му ръце и крака ще докосват обиколката на описаната оттам окръжност.
Витрувий
Стъпалата отпред трябва да бъдат подредени така, че винаги да има нечетен брой; тъй като по този начин десният крак, с който човек качва първото стъпало, също ще бъде първият, който ще достигне нивото на самия храм.
Витрувий
Моите критерии за женска красота са прости. Това е като при покупка на конете: на мен не ми харесва тънка шия и къси крака.
Мики Рурк
Там долу между краката ни е като развлекателен комплекс в средата на канализационна система. Кой е проектирал това?
Нийл Деграс Тайсън
Единственото, което знам, е това: пълен съм с рани и все още стоя на крака.
Никос Казандзакис
Дори когато загубим ръка или крак, сме не по-малко, а повече. Човешкият опит тежи повече от човешката тъкан.
Огастин Бъроуз
Разчитам много на ритъма, когато пиша. Трябва да потупате с крак, когато го прочетете, докрай.
Пер Петершон
Не трябва да си задаваш твърде много въпроси. Това е синдром на стоножката. Питали стоножката, в какъв ред тя си придвижва краката, и тя не могла повече да ходи.
Роман Полански
Моля се на Бог никога повече да не намеря волята си. О, дано Христос подчини моята воля на Неговата и я потъпче под краката Си.
Самюел Ръдърфорд
Този, който мрази, е човек, който държи лупа и когато мрази някого, той познава точно повърхността на този човек, от стъпалата на краката му до всеки косъм на омразната глава.
Херман Брох
Чувството ми е, че поддържането на финансова независимост е и здравословен начин да държа краката си на земята.
Валери Трирвайлер
И така чакам. Изчаквам време, за да излекувам болката и да се вдигна отново на крака - за да мога да започна нов път, свой собствен път, този, който ще ме изцели отново.
Джак Канфийлд
Как да тичам ултрамаратон? Изпънете гърдите си, поставете единия крак пред другия и не спирайте, докато не преминете финалната линия.
Дийн Карнасис
Да, знам, че изглеждам като осран идиот. Но аз имам един крак по-къс от другия, и на мен неотдавна ми казаха, че ако аз ги подравня ме чакат големи проблеми в живота.
Иги Поп
Просто раздвижете краката си. Защото ако не мислите, че сте роден да бягате, вие не само отричате историята. Отричаш кой си.
Кристофър Макдугъл
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
...
15
Следваща