Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Крак" - страница 15
"Запознайте се с новия си другар. Иван Трифонов от Янтра. Абе не знам дали е Иван или Трифон, но трябва да му поогънем краката, щото са малко криви. Страх ме е да не му пробутат лесно топката между тях” (1988 година, представянето на новото попълнение в ЦСКА Трифон Иванов)
Димитър Пенев
В краката лъснат, в главата блъснат.
Радой Ралин
Когато си с топка в краката, винаги трябва да се опиташ да измислиш нещо ново, нещо различно, нещо, което никой друг не е правил досега. Затова и сега аз се опитвам да правя точно това. Това е моята мотивация.
Роналдиньо
"Топката рикошира от син крак." - от коминтара на мача Левски-Шалке 04; 30.03.2006.
Крум Савов
Когато опашката на кучето е вирната, това означава вълнение; когато е в отпусната – спокойствие; когато е подвита между краката – страх и подчинение.
Сизар Милан
Можете да използвате крака си, за да блокирате кучето [да го побутнете рязко с крак], когато то прави нещо, което не искате да прави.
Сизар Милан
Там, където е мястото за главата, той поставя краката.
Тит Лукреций Кар
Тези, които след поражение се изправят на крака, ще постигнат целта си, а светът ще лежи в краката им.
Наполеон Хил
Не тичам подир всеки чифт хубави крака.
Реймънд Чандлър
Дюкло казваше за един мизерник, който бе натрупал богатство: "Плюят му в лицето, изтриват го с крак, а той благодари."
Никола дьо Шамфор
Госпожа Д'Еспарбес била в леглото на Луи XV. Кралят я укорил: "Ти си спала с всичките ми поданици." - "Ах, сир!" - "С херцог дьо Шоазьол." - "Но той е толкова влиятелен." - "С маршал Дьо Ришельо." - "Той е толкова умен." - "С Манвил." - "Той има такива хубави крака." - "Браво. А какво ще кажеш за херцог Д'Омон, който няма нито едно от тези качества?" - "Ах, сир, той е толкова привързан към Ваше величество."
Никола дьо Шамфор
Маршал Дьо Вилар бил пристрастен към виното дори в старостта си. Като отишъл в Италия, за да оглави армията във войната от 1734 г. той се представил на краля на Сардиния, но бил толкова пиян, че не успял да запази равновесие и паднал. Не изгубил обаче самообладание и казал: "Ваше величество, аз съм в краката ви."
Никола дьо Шамфор
- Алооо. - Да господине! - Пожарната ли е? - Да господине! - Имате ли топла вода? - Да господине! - Ахам. Е ми измиите си краката и си лягайте!
Димитър Туджаров
Предишна
1
...
12
13
14
15
(Текуща)
Следваща