Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Крак" - страница 12
Заплашването на приятел е заплаха за вас самите! Докато той е жив - и вие сте на крака. Можете да оцелеете само заедно. Помогнете му - и той ще ви помогне. Неговият и твоят живот са неразривно свързани.
Александър Конторович
Опитайте да заемете позиция само на един крак. Трябва да видите и двете страни.
Джос Уедън
А вкъщи, седнала на стол с подложка за крака, тя прелистваше страниците, отровена от главозамайващите изпарения на фантазията.
Джулия Стюарт
Бягам, защото дълго след като отпечатъците ми изчезнат, може би ще съм вдъхновил неколцина да отхвърлят лесния път, да улучат пътеките, да сложат единия крак пред другия и да стигнат до същото заключение, което направих: бягам, защото винаги ме води там, където искам да отида.
Дийн Карнасис
Не бягайте с краката си, бягайте със сърцето си.
Дийн Карнасис
Стресът идва от това да се опитваш да постигнеш, да се опитваш да направиш нещо, да се опитваш да бъдеш в крак със световните събития, скоростта на света и да се опитваш да постигнеш, за да дадеш резултати.
Друнвало Мелхизедек
Честта трябва да започне в сърцето, но ако свърши там, това не е чест. Честта трябва да бъде изразена чрез думи, символи, действия или жестове. Честта е сред най-превъплътените добродетели. Трябва да има крака и ръце.
Дъглас Уилсън
Сложих тежестта си на десния крак и събрах последните си сили. Не е най-добрата позиция, когато се втурват към вас възможно най-бързо, но какво е това. Както казваше Деган, битката не е избрана.
Дъглас Хюлик
В по-голямата си част това бяха разумни хора, които разбираха, че не всеки трябва да има две ръце и два крака, че освен тях в света могат да живеят интелигентни същества, които изглеждат и мислят по различен начин.
Ева Ибътсън
Тя се усмихна нервно: - Сънищата се раждат в главата, но в крайна сметка те са под краката.
Елена Феранте
Ходенето е идеалният начин да се движите, ако искате да проникнете в живота на нещата. Това е единственият начин за свобода. Ако отидете на друго място, освен на собствените си крака, ще бъдете прекалено бързо и ще пропуснете хиляда деликатни радости, които ви чакаха край пътя.
Елизабет фон Арним
Няма нищо по-отвратително от понеделник, започвайки в тъмното и със замръзнали мокри крака.
Елизабет Хейнс
Човешката драма достига своя развръзка. Голямото разкриване наближава, време, когато силовите структури на света започват да се рушат и хората на сърцето изпяват нова истина. Много гласове се присъединяват към припева, много крака вървят по пътеката, много умове мечтаят за възможности за великолепно бъдеще. Защото под кризите, които се очертават на всяко ниво на цивилизацията, глобалното сърце се пробужда, побеждавайки ритъма на нов и славен танц, призовавайки ни към по-добър начин на живот.
Енодиа Джудит
В живота имаше много лъжи. Лъжи без оръжие, лъжи, които бяха болни, лъжи, които навредиха, лъжи, които можеха да убият. Лъжи на крак или зад волана, лъжи с черни връзки и лъжи, които биха могли да откраднат.
Етгар Керет
Всяка вечер светът е разделен на две широки категории: тези, които спят без задните си крака, и останалите, които имат кръгове под очите на следващия ден. Всеки от време на време се премества от един лагер в друг, в зависимост от това как животът се обръща.
Жил Льогардиние
Нито една метафора не съвпада точно със същността, която искаме да изразим. Метафората прилича на мост, по който, без да намокрите краката, можете да отидете от другата страна на реката.
Збигнев Ненацки
Ако има бъдещ живот и ние се срещнем в него, ще коленича и ще целуна краката ви за всичко, което ми даде на земята.
Иван Бунин
Правилата на играта трябва да се актуализират постоянно, за да бъдат в крак с разширяващата се технология. В противен случай прекаляваме с класическите изкачвания и се заблуждаваме, че сме по-добри катерачи от пионерите.
Ивон Шуинар
Тръгнах с главата надолу, притискайки силно краката си по настилката, за да избута града под водата... С потъването на града със скорост тридесет сантиметра на век, обясних, или три милиметра годишно, или точка нула нула нула нула нула нула един милиметър в секунда, може с основание да се надяваме, като натискаме краката си силно върху настилката, докато вървим, да играем някаква роля при удавянето на града.
Жан-Филип Тусен
- Снаби, бъди мил, кажи на Кранк да слезе от крака ми. Мисля, че е сигурен, че седи на краката ти, а теглото му е прилично.
Инид Блайтън
Той трепереше от страх, пълзеше на четири крака под обстрел, плачеше сам в поле, осветено от луната, но все още не вярваше в победата на германците. Тъй като човек не вярва в смъртта, докато е млад и здрав.
Ирен Немировски
Хората нямат нос, крака, очи, уши, само огромна уста.
Ищван Фекете
Предишна
1
...
11
12
(Текуща)
13
...
15
Следваща