Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Самота" - страница 3
Самотата на човека е само неговият страх от живота.
Юджийн О'Нийл
На сцената се занимавам с любов с 25000 човека, а у дома се връщам в пълна самота.
Джанис Джоплин
Най-лошата самота е да останеш сред тези, които не те разбират.
Мевляна Джеляледдин Руми
Самотата е най-страшното нещо там.
Джос Уедън
Самотата ми се роди, когато мъжете възхваляваха моите приказливи грешки и обвиняваха моите мълчаливи добродетели.
Джубран Халил Джубран
Сълзите не горят, освен в самота.
Емил Чоран
Страхът от собствената ви самота, от нейната необятна повърхност и безкрайността... Разкаянието е гласът на самотата. И какво казва този шепнещ глас? Всичко в нас, което вече не е човешко.
Емил Чоран
Когато хиляди фенове крещят, поздравяват ви, заявяват любовта си - в същото време нещо вътре във вас се свива от самотата...
Майкъл Джексън
Видях, че самотата е по-силна, когато се опитваме да се борим с нея, и отслабва, когато просто не и обръщаме внимание.
Паулу Коелю
Нищо не ти дава да разбереш и усетиш своята самота, както тогава, когато няма на кого да разкажеш своя сън..
Фаина Раневска
Не се чувствам достатъчно добре в самота - ставам неспокойна. Аз трябва та правя разни неща. Аз съм много нетърпелива личност.
Вивиан Лий
Обикновеният човек, който е щастлив в брака е много по-щастлив от гения, който живее в самота...
Дейл Карнеги
Самотата е универсален проблем на богатите хора.
Джоан Колинс
Самотата - това е проклето нещо! Ето какво може да погуби човек.
Александър Грин
Усетих горещите му сълзи, самотата на човека и сладостта на всички хора и болната призрачна красота на живите.
Джон Фанти
Смей се и с теб ще се смее целият свят. Плачи и само ти ще плачеш в самота.
Ела Уилър Уилкокс
Самотата е доказателство, че вашето вродено търсене на връзка е непокътнато.
Марта Бек
Хората не могат да победят своята самота, защото самотата е най-лошият вид болка на този свят.
Масаши Кишимото
Кой не иска да направи спектакъл от самотата си?
Никол Краус
Исках също да изразя силата на киното да скрие реалността, като същевременно забавлява. Киното може да запълни празните пространства на вашия живот и вашата самота.
Педро Алмодовар
Самотата е сила; да зависиш от присъствието на тълпата е слабост. Човекът, който се нуждае от тълпа, за да го нервира, е много по-сам, отколкото си представя.
Пол Брънтън
В самота човек е или светия или дявол.
Робърт Бъртън
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
...
15
Следваща