Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Талант" - страница 9
Не предполагайте, че трябва да сте изключителни, за да бъдете използвани от Бог. Не е нужно да имате изключителни дарби, таланти, способности или връзки. Бог е специализиран в използването на обикновени хора, чиито ограничения и слабости ги правят идеални витрини за Неговото величие и слава.
Нанси Лий Демос
Чета все по-добре и по-бързо и по-бързо, чета така, сякаш животът ми зависи от това, четенето е единственият ми талант, ако някой ми каже, че вече нямам право да чета щях да имам криза от инсулт и щях да умра.
Нанси Хюстън
Хората престават да ценят таланта, когато той стане източник на съществуването за този, който го притежава.
Оливър Голдсмит
Хитрост - талант на егоистите и може да излъже само глупаците, красноречието - за ум, сериозността - за благоразумие, безочието - за талант, гордостта - за достойнството.
Оноре Габриел Рикети дьо Мирабо
Таланта те вкарва в играта, а личността, е нещото което те оставя там.
Андре Ромел Янг
Само талантът не е достатъчен, за да бъдеш изключителен - наистина изключителен.
Андреас Щайнхьофел
Бих искал да мога да рисувам, да свиря на китара или да танцувам. И трите едновременно - това е талантът за мен.
Оуен Кинг
Умението точно да цитираш - талант който е по-рядък, от колкото казват.
Пиер Бейл
Традиционната история на "успеха" е тази, при която с всяка следваща главният герой има повече пари, повече уважение и повече притежания. Бих искал да предложа алтернативна история на "успеха" – такава, в която с всяка следваща протагонистът е все по-близо до намирането на това място, където вече не е задържан от сърцето си, и той експлодира с талант, а характерът му разцъфтява, и дарът, който той трябва да предложи на света, е очевиден.
По Бронсън
Хората поемат роли, които не отговарят на способностите им, заравяйки истинските си таланти в земята.
Ридиън Брук
Печалбите трябва да се оценяват като морални или неморални според това как са спечелени и как се разпореждат с тях. Без нов барометър оставаме със стария барометър – печалба заради самата нея, независимо дали е устойчива или в крайна сметка разрушителна. Но в рамките на един седемдневен уикенд, когато се използва резервоар от талант, бъде намерено призвание, създадено е истинско, добре закръглено определение за успех, хората може да осъзнаят, че работят не за парите, а буквално за и върху себе си. И какво освобождаващо осъзнаване е това.
Рикардо Семлер
Всеки има "резервоар от талант". Интуицията, интересите и уменията са в основата на талантите. Тези таланти са показатели за вашето призвание. Най-добрият начин да осигурите дългосрочно удовлетворение от работата е да действате според това призвание.
Рикардо Семлер
Все още наричам себе си "мажоретка", защото продължавам да насърчавам другите да имат доверие и да използват талантите си, за да следват мечтите си. Това е една от най-важните причини за моя успех и за това да помагам на другите да успеят.
Рич Девос
Творчеството не е свързано толкова с дивия талант, колкото с производителността. За да намерите нови идеи, които работят, трябва да опитате много, които не работят. Това е чиста игра с числа.
Робърт И. Сатън
Хората, които следват радостта си, откриват дълбочина на творчество и талант, които вдъхновяват света.
Робърт Холдън
На някои Бог е дал музикален талант, на някого красива външност. А мен ме е наградил със скромност.
Роджър Мур
Без труд таланта е само фойерверк: за миг ослепяваш, а след това нищо не остава.
Роже Мартен дю Гар
Изменението на английския език казва преди всичко: Нека се погрижим нашите деца, нашите млади хора да научат английски. Нека не им отказваме възможността да участват в американския живот, за да стигнат дотам, докъдето могат да ги доведат мечтите и талантите им.
Самюъл Хаякава
Изкуството на интригата предполага ум и изключва талант.
Анри Бодриралар
Талантът е дар от Бога: или го имаш, или го нямаш, а писането е личен въпрос: пиши, ако искаш.
Сид Фийлд
Няма никакъв талант. Има упоритост, а всичко останало са извинения.
Степан Вартанов
Въпреки че талантът е прекрасен, танцът е 80% работа и 20% талант.
Тад Уилямс
Предишна
1
...
8
9
(Текуща)
10
...
15
Следваща