Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Талант" - страница 6
Таланта винаги съпътства откритието, откритието - таланта.
Андрей Миронов
Способността да напредваш в дадена организация е просто още един талант, като способността да играеш шах, да рисуваш картини, да правиш коронарен байпас или да избираш джобове.
Робърт Шей
Талант - това е добро, но може да бъде и лошо. Ако искаш да станеш добър боксьор, ти трябва да работиш на предела на своите възможности. Ако ти не работиш на този предел, то таланта ти нищо не дава. Други ще те изпреварят, поне упоритата работа е основното. Трябва да се работи така, като че нямаш въобще талант.
Рой Джоунс младши
Трябва да имаш талант, за да имаш талант.
Рут Гордън
Всички сме родени с различни таланти. Наистина не съм толкова умен, но виждам нещата - финансово и като развитие. Просто така сме създадени.
Тилман Фертита
Талант - наистина, всички са съгласни, той е многоизмерен и често се пренебрегва при стандартните оценки. Това не е трудно за приемане от хората.
Тод Роуз
Най-големите таланти често се използват неправилно и създават зло пропорционално на степента на техните сили.
Томас Малтус
Вродените таланти са като диви растения и трябва да се отглеждат с помощта на научени дейности.
Френсис Бейкън
Започнах да оценявам талантите на другите хора.
Хауърд Стърн
Един от най-големите подаръци, които един родител може да даде на дете, е да му помогне да открие своите таланти.
Шон Кови
Наставникът е човек, който вижда повече талант и способности във вас, отколкото виждате в себе си, и помага да го извадите от себе си.
Боб Проктър
Бях прокълнат от песимизма както на руснаците, така и на евреите, две от най-мрачните племена в света. И все пак, ако в мен нямаше величие, може би имах таланта да го разпозная в другите, дори и в най-дразнещите.
Дейвид Бениоф
Защо Бог ми даде толкова великолепен талант? Това е проклятие, както и голяма благословия.
Албрехт Дюрер
Основната ми работа беше да развивам талант. Бях градинар, осигуряващ вода и друго хранене на нашите топ 750 души. Разбира се, трябваше да извадя и някои плевели.
Джак Уелч
Искаме да се гордеем с нашата работа и да сме сигурни, че си заслужава таланта на аниматорите, които са прекарали четири години в любов, пот и сълзи.
Дженифър Ю Нелсън
Който е надарен с талант и е обзет от жажда за творчество, никога няма да може да гледа на нещата повърхностно.
Джоузеф Търнър
Това, което човечеството иска, не е талант; това е предназначение.
Едуард Булвер-Литън
Тези, на които им липсва талант, очакват нещата да се случат без усилия.
Ерик Хофер
Таланта на историка се състои в това да създаде вярно цяло от части, които са верни само наполовина.
Жозеф Ернест Ренан
Всеки, който не счита себе си за гений, дори не е и талант.
Жул дьо Гонкур
Всъщност всички сме част от отбора на човечеството. И като такива, всички сме длъжни да споделяме себе си и своите таланти, в името на отбора.
Йехуда Бърт
Не искам моята личност да засенчи таланта ми.
Карди Би
Предишна
1
...
5
6
(Текуща)
7
...
15
Следваща