Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Талант" - страница 4
Понастоящем сериозното отношение към писателското дело – едно от двете задължителни условия. Второто, за съжаление, - талант.
Ърнест Хемингуей
Ако имате талант, той ще ви защити.
Джим Кери
Скрития талант не създава репутация.
Еразъм Ротердамски
Вашите уникални творчески таланти и способности протичат през вас и се изразяват по дълбоко удовлетворяващи начини. Вашето творчество винаги е търсено.
Луиз Хей
Успехът означава, че лягаме да спим през нощта, знаейки, че нашите таланти и способности са използвани по начин, който служи на другите.
Мариам Уилямсън
Приятелството е всичко. Приятелството е повече от талант. То е повече от власт. Това е почти същото, като семейството.
Марио Пузо
Никога не излъгвайте зрителските надежди, аз винаги се старая да давам повече, от колкото очакват от мен, понеже добере знам, че само истинският, трудолюбив талант има право на такива поклонници като вас.
Михаил Боярски
Решаването на проблема със зареждането на стойност е изследователско предизвикателство, достойно за някои от най-добрите математически таланти от следващото поколение. Не можем да отложим сблъскването с този проблем, докато ИИ не разработи достатъчно причини, за да разберем лесно нашите намерения.
Ник Бостром
На мен ми трябваше половин век, за да разбера, че в нямам литературен талант. Уви, по това време аз вече бях известен.
Робърт Бънчли
Самодисциплината без талант често може да постигне поразителни резултати, докато талантът без самодисциплина неизбежно се обрича на провал.
Сидни Харис
Твоят талант е в твоя избор.
Стела Адлер
Установих, че това, което повечето хора наричат късмет, често е малко повече от суров талант, съчетан със способността да се възползват максимално от възможностите.
Тимъти Зан
Мисля, че хора с по-малък талант ще станат звезди.
Хауърд Стърн
Мъжете нямат нужда от лингвистичен талант; те просто се нуждаят от кураж и думи.
Хелън Фишер
Талант, малко над посредствеността, проницателен и не твърде чувствителен, е по-вероятно да се издигне в света, отколкото гениален.
Чарлз Кули
Но аз щях да изпълнявам много по-големи неща, ако правителството не винаги се противопоставяше на моите усилия и се поставях в други ситуации, които биха били подходящи за моя талант.
Адам Вайсхаут
Таланта на автора се заключава в способността да предаде сложни чувства с прости думи.
Брайън Молко
Има гении, които се проявяват навсякъде, може и в шахмата, в някои случаи. Те могат да се проявяват себе си в различни неща. Специално шахматен талант не съществува.
Виктор Корчной
Хората никога не са проявявали по-голям талант, отколкото в изобретяването на игри.
Готфрид Лайбниц
Учих икономика и направих кариерата си по две причини. Темата беше и е интелектуално завладяваща и предизвикателна, особено за човек с вкус и талант за теоретични разсъждения и количествен анализ.
Джеймс Тобин
За успеха в живота умението да общуваш с хората е много по-важно от притежаването на талант.
Джон Лъбък
Но ние знаем, че хората са сложни и имат смесица от недостатъци, таланти и грехове. Така че защо се преструваме, че ние не сме?
Джон Ронсън
Предишна
1
...
3
4
(Текуща)
5
...
15
Следваща