Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Талант" - страница 11
Безкористните са оптимисти, понеже те винаги считат, че хората се движат от благи намерения, и затова, встъпват в ролята на ръководители, мениджъри и наставници, склонни да виждат талант във всеки без изключения. Стандартно даващите гледат на хората като на потенциални звезди.
Адам Грант
Честно казано, мисля, че разтеглих талант, който е толкова тънък, че е почти прозрачен за доста невероятен период от години.
Бинг Крозби
Страхотните играчи се определят от таланта, желанието и желанието им да играят според кода.
Блеър Сингър
Всеки човек е ходещ гроб на таланта.
Борис Стругацки
Чувството за златната среда се дава не на всеки, понеже е нужен талант за това. А бездарните актьори винаги преиграват.
Валентин Пикул
За любовта е безразличен таланта. Те не го разбира и даже се гордее със своето невежество! Не я привлича само аромата на младостта и благоуханието на цъфтящ живот.
Висенте Бласко Ибанес
Техническата тъпота още не е признак за литературен талант.
Владимир Войнович
Много таланти са загинали от бедност.
Владимир Гиляровски
Младостта е желанието да се доближи бъдещето. Изглежда, че колкото по-скоро това се случи, толкова по-добре ще бъде и следователно цялата енергия, талант и неудържимост на младите хора инвестират в утрешния ден. Освен това, ако вашата задача е определена.
Владимир Губарев
Латиносите са най-бързо растящото малцинство и очевидно няма да отидем никъде. Ние сме изключително лоялни като хора и мисля, че Холивуд започва да осъзнава това. Много рядко се случва голямо студио да разпространи в страната филм с латино талант не само пред камерата, но и зад нея.
Айми Гарсия
Не знам, винаги ли влюбените се държат така идиотски, но при мен, мисля, това е особен талант.
Волфганг Херндорф
... във всеки има свой особен талант.
Върнър Виндж
Доказателствата показват, че ако дадете сигурност на хората, те стават по-добри хора. Те развиват своите таланти. Те стават по-добри граждани.
Гай Стендинг
Талантът често се проявява в спонтанност и непредвиденост.
Гордън Далкуист
Духовното богатство е това, което личността носи със себе си в този свят: вродени таланти, способности, гениалност.
Гуидо фон Лист
Изглежда, че колкото по-безотговорен и хитър е, толкова по-вероятно е човек да има талант за разказване на истории.
Дадзай Осаму
- Как успяхме да сме от двете страни на тази война? - Това е талант, сър.
Даниел Ейбрахам
Въпреки че талантът се чувства и изглежда предопределен, всъщност ние имаме доста голям контрол върху това какви умения развиваме и имаме по-голям потенциал, отколкото бихме могли да предположим някога.
Даниел Койл
Добрите филми не се правят с пари, а с талант.
Джеки Чан
Разберете, че сте духовно същество, което е част от голямо космическо семейство на духовни същества. Имате енергията, силата и таланта да изпълнявате собствената си индивидуална земна съдба.
Джеймс Ван Прааг
ФБР се ангажира с безброй усилия за борба с кибер заплахите, от усилията, насочени към идентифициране и споделяне на заплахи в и извън правителството, до нашия вътрешен акцент върху разработването и задържането на нови таланти и промяна в начина, по който работим, за да се развиваме с кибер заплахата.
Джеймс Коми
Всеки от нас има дар, талант, които можем да предложим на света, който прави света по същество по-добро място.
Джеймс Редфийлд
Предишна
1
...
10
11
(Текуща)
12
...
15
Следваща