Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Източник" - страница 3
Но мисля, че щастието произлиза от друг източник, далеч по-дълбок, който не зависи от волята, защото идва от любовта.
Хенрик Сенкевич
Творческите хора трябва да бъдат хранени от божествения източник.
Даг Хамаршелд
Източникът на красноречието е в сърцето.
Джон Стюарт Мил
Няма единствен източник на вдъхновение. Истинският източник - това е моето светоусещане, принципи, които ме ръководят в живота.
Джорджо Армани
Този, който свети с отразена светлина, често мисли, че би светил по-ярко, ако източникът на светлина изгасне.
Веслав Брудзински
Любовта за човека е могъщ източник на активност.
Клод Адриан Хелвеций
Струва ми се, че и дързостта, и плахостта имат един източник - неосведомеността.
Плутарх
Няма друг възможен източник на зло, освен доброто.
Августин
Вие получавате ползите за здравето от кафето до около първите двадесет и четири унции. Това е най-големият източник на антиоксиданти за американците и смятаме, че помага за предотвратяване и на болестта на Алцхаймер и Паркинсон.
Мехмет Оз
Има моменти, когато добротата на непознати само влошава нещата, защото човек осъзнава колко силно се нуждае от доброта и че единственият източник е непознат.
Никол Краус
Браковете на други хора са постоянен източник на удивление.
Патрик О'Брайън
Спомнянето породи своя собствена особена скръб. Изглеждаше толкова несправедливо: времето трябваше да превърне и тъгата, и щастието в източник на болка.
Рохинтън Мистри
Бог, който е създал света и след това е напуснал мястото, оставяйки го на произвола, не е подходящ обект за поклонение, нито източник на морален авторитет.
Саймън Блекбърн
Кучето може да стане само това, което е във вашия балон. Кучето имитира енергията, която е във вашия балон. Вие сте източникът, празникът на енергията. Ако се чувствате тревожни, кучето се тревожи с вас. Ако станете нервни, кучето се събужда нервно с вас.
Сизар Милан
Начинът, по който виждаме нещата, става източник на начина, по който мислим и как действаме.
Стивън Кови
Източникът на любовта е дълбоко в нас и можем да помогнем на другите да осъзнаят много щастие. Една дума, едно действие, една мисъл може да намали страданието на друг човек и да му донесе радост.
Тик Нят Хан
Нищо не може да бъде по-неподходящо за американската литература от нейния английски източник, тъй като американците не са британци по чувствителност.
Уолъс Стивънс
Източника на злото е суетата, източника на доброто - милосърдие...
Франсоа Рене дьо Шатобриан
Ако аз съм влюбена в някого и започна да мисля за него, като на източник на радост, аз губя себе си. Длъжна съм да си напомням на себе си, че източникът на радост в любовта винаги е в мен, и че аз изпитвам любовта навън, само защото тя е вътре в мен.
Шакти Гауейн
Всеки клон на човешкото познание, ако се проследи до неговия източник и крайни принципи, изчезва в мистерия.
Артър Макън
По отношение на една повествователна документална книга, когато описваш сцени, за които имаш множество източници и за които имаш различни източници, и решаваш да избереш път, който да събере цялата тази информация, е, да, определено ще има бъдете малко на автора в това. Но в това няма нищо лошо.
Бен Мезрич
Използването на тези неназовани източници, ако се прави правилно, внимателно и справедливо, осигурява по-голяма отчетност в правителството.
Боб Удуърд
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
...
15
Следваща