Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Ниво" - страница 7
Целта на лечението е да преместим нашата вибрация на по-високо, положително ниво и да помогнем на други хора да направят същото. По този начин целият ни свят може да бъде преобразен – един човек след друг.
Маргарет Руби
Ангелите са мисли на Бог - да се молим на ангел означава да погледнем към ниво на чисто мислене, божествено мислене и да поискаме то да замести нашите мисли за страх.
Мариам Уилямсън
...вие сте на тази земя с божествена цел: да се издигнете до нивото на най-високата си творческа възможност, изразявайки всичко, което сте интелектуално, емоционално, психологически и физически, за да направите Вселената по-красиво място.
Мариам Уилямсън
Повишавайки нивото на нашето съзнание, ние можем да получим достъп и да запазим неограничената сила на нашето същество и всеки един от нас може да създава чудеса, които лекуват и вдъхновяват живота ни.
Марк Минкола
Искам да кажа, че на най-простото ниво целият ми опит беше в маркетинга, който до голяма степен се отнася до разбирането на клиента, умението да бъде интуитивен, да може да бъде съпричастен.
Марк Рандолф
Казвам на амбициозните предприемачи през цялото време: Валидирайте идеята си на местно ниво. Вземете малко опит под колана си. Докажете, че идеята ви има крака там, където сте. Прекарайте известно време като голяма риба в малко езерце. Демонстрирайте, че там има там... там където живееш.
Марк Рандолф
Единственият начин да преминете изпитание е да отидете на изпитание. Ако не сте преминали теста, той по някакъв начин се повтаря на различно ниво, докато не го преминете.
Марло Морган
Когато става въпрос за нашето здраве, по същество има четири неща под наш контрол: решението да не пушим, ангажираност с упражненията, качеството на нашата диета и нашето ниво на оптимизъм. И оптимизмът е поне толкова полезен, колкото и другите.
Мартин Селигман
С напредването на възрастта станах по-прост - моето ниво на стремеж всъщност намаляваше и намаляваше. Но моето ниво на въздействие се е повишило и се е повишило.
Маршал Голдсмит
Издигате се до определено ниво на известност и склонността е да гледате на своето семейство с нездравословна степен на почит. Човек се приспива да вярва, че успехът на семейството не е бил въпрос на късмет и упорита работа, а поради някакво вродено превъзходство.
Матю Фицсимънс
Жените напускат семинарите ми с ниво на увереност, което не са имали преди. Могат да излизат, да се срещат с хора, да започват разговори и да се забавляват добре. Те не трябва да се притесняват да чакат някой страхотен да дойде, тъй като знаят, че имат инструментите, за да го направят.
Матю Хъси
Изберете човек, който има подобно ниво на задвижване като вас. Няма нищо секси в това да бъдеш треньор по живота на гаджето си.
Матю Хъси
Никога не съм искал друга жена така, както те искам. Имам нужда да знаеш, че това е вярно. Това не е повърхностно ниво. Това става дълбоко, чак до костите ми.
Мегън Марч
Днес ще спра да се опитвам да контролирам отношенията си. Ще участвам на разумно ниво и ще оставя другия да направи същото. Мога да се отпусна, знаейки, че връзката ще намери своя собствен живот - или не - и че не трябва да върша цялата работа, а само моя дял.
Мелъди Бийти
В Рейки няма синдром на Кундалини. Вашата Кундалини се събужда незабавно при настройване на второ ниво и това ще бъде безопасно събуждане. Нашите десетки хиляди възпитаници могат да потвърдят този факт.
Микао Усуи
Човек никога не е в състояние да осъзнае текущото си състояние. Той трябва да се издигне до по-високо ниво и след това от това ниво ще може да изследва нивото по-долу.
Михаел Лайтман
Аз съм свикнал с политиката на международно ниво: хората представят аргументи и дори ако вие не сте съгласни с тях, добре, можете да разпознаете, че това е аргумент и да отговорите.
Мохамед ел Барадей
Работният свят се нуждае от по-съпричастни лидери, персонал и колеги. Високото ниво на съпричастност на човек ще компенсира широк спектър от други умения и качества.
Найджъл Къмбърланд
Емисии на парникови газове: В крайна сметка стабилизацията - на каквото и да е ниво - изисква годишните емисии да бъдат намалени до над 80% под текущите нива.
Николас Стърн
Страхотното е, че всяка медия има уникален набор от неща, които прави и прави добре. Филмът е визуална среда и очевидно не можете да поберете цяла книга в два часа, освен ако не сте наистина икономични за това. Очевидно казват, че една картина струва хиляда думи и на някакво ниво е вярно.
Ноа Хоули
Опитвам се да подходя към филмовата среда като романист и към новелата като режисьор на някакво ниво. Това е въпросът: мислим ли в картини, или мислим на език? И романистът вярва в едно, а режисьорът вярва в друго - и аз съм очарован от този баланс.
Ноа Хоули
Не пиша тези истории за наградите, които ми се връщат. Пиша ги, защото трябва да ги напиша. Това е болест на някакво ниво. Това е принуда.
Ноа Хоули
Предишна
1
...
6
7
(Текуща)
8
...
16
Следваща