Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Ниво" - страница 6
Ако аз трябваше да сложа някакво име, бих искал, че всичките ми книги да са забавления. Мисля, че първото нещо, което трябва да направите, е да грабнете читателя за ухото и да го накарате да седне и да слуша. Накарайте го да се смее, и да чувства. Ние всички искаме да се забавляваме и то на много високо ниво.
Джон льо Каре
Имам нужда от храна за да поддържам енергията си на високо ниво, така че наистина не мога да спазвам диети.
Сиена Милър
Ако казах, че производството на петрол ще спре, значи сгреших. Вярно, не помня къде го казах, явно в бързане, но не мисля, че дори го казах, но може би не го помня. Казах, че при определено ниво на цените на петрола е малко вероятно да бъдат пуснати в експлоатация нови находища.
Владимир Путин
Цялото така наречено заместване на вноса не е просто преместване на производството в Русия, това е просто съвсем различно ниво на технология и в този смисъл това е елемент на развитие. Същото нещо, например, скоро ще завършим работата по двигатели за кораби на ВМС. Това има енергиен ефект за гражданското производство.
Владимир Путин
Виждаме колко много евроатлантически страни всъщност поеха по пътя на изоставяне на своите корени, включително християнските ценности, които са в основата на западната цивилизация. Отричат се моралните принципи и всякаква традиционна идентичност – национална, културна, религиозна и дори правна. Провежда се политика, която поставя на едно ниво голямото семейство и еднополовото партньорство, вярата в Бог и вярата в Сатаната.
Владимир Путин
По ниво на доходите нашите граждани никога не ще могат да се сравнят с арабските шейхове, но пък онези не се държат зад граница така, както нашите.
Дмитрий Рогозин
Апокалипсисът не идва с огън и унищожение, това се случва на лично ниво. Ако вярвате, че сте центърът на вашата собствена вселена и искате да видите тази вселена унищожена, един куршум е достатъчен.
Мерилин Менсън
Няма граници. Има пречки, но ти не трябва да стоиш там, ти трябва да ги преодолееш. Ако те убие, убило те е. Човек трябва постоянно да подобрява нивото си.
Брус Лий
Причината за смеха разкрива нивото на развитие на човек.
Марти Ларни
Бива си го да бъдеш блондинка: с такова ниско ниво на очакване е лесно да създадеш впечатление.
Памела Андерсън
Тъй като депресията е генетично биологично заболяване, като диабет или ниско ниво на щитовидната жлеза, това не е липса на характер, мързел или нещо, от което мога да се "откъсна" - това би било като да се опитам да се откъсна от зъбобол.
Питър МакУилямс
На генно ниво алтруизмът е лоша черта, а егоизма - добра.
Ричард Докинс
Не съм цинична. Но всеки трябва да има работа, която да му позволява да плаща сметки и да поддържа нивото на живот, на което е свикнал; без да сменя политическите си обеждения.
Танди Нютън
Вярвам, че животът подкрепя това, което поддържа повече от живота. С други думи, мотивацията има значение. Ако просто се опитвате да се грижите за себе си, вие сте част от живота и вярвам, че животът стъпва и ви дава определено ниво на прозрение.
Антъни Робинс
Вие или владеете пари, или на някакво ниво парите ви овладяват.
Антъни Робинс
Хората, които успеят на най-високо ниво, нямат късмет; правят нещо различно от всички останали.
Антъни Робинс
На едно ниво е изкушаващо да се вярва, че лошите неща се случват на хората (особено на други хора), защото Бог е праведен съдия, който им дава точно това, което заслужават. Като вярваме, че поддържаме света подреден и разбираем... Но [това вярване] има редица сериозни ограничения... То учи хората да обвиняват себе си. Създава вина, когато няма основание за вина. И най-тревожното от всичко е, че дори не отговаря на фактите.
Харолд Кушнер
Ефективният мениджър изгражда дисциплина и гордост у служителите си, така че да се чувстват част от организацията на най-високото и ниво.
Алън Акселрод
Властта на по-дълбоко, животинско ниво е по-добре да се нарича насилие.
Елиас Канети
Джуджетата най умеят да препъват - това е тяхното ниво.
Станислав Йежи Лец
Изграждате екип от компетентни хора, на които имате доверие, установявате цели и показатели за наблюдение на техния напредък, превръщате целите на по-високо ниво в конкретни отговорности за вашите преки отчети и ги подсилвате чрез процеса.
Майкъл Уоткинс
В човека нищо не е по-важно от нивото му на интелект, освен може би от морал.
Малкълм Гладуел
Предишна
1
...
5
6
(Текуща)
7
...
16
Следваща