Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Ниво" - страница 5
Причината, поради която често получаваме лоши съвети, е, че е трудно да се намери човек, който винаги да има най-добрия ни интерес в сърцето си, да не завижда по никакъв начин и на никое ниво да не мисли, че знае кое е най-доброто за вас.
Дейвид Либерман
Ако домовете ще оцелеят, това ще бъде така, защото съпругите и съпрузите отново поставят семействата си на най-високо ниво от тяхната система от приоритети.
Джеймз Добсън
За да работят добре, пазарите се нуждаят от основно ниво на доверие.
Джеймс Суровецки
На всеки континент има конфликт, нивото на бедност се увеличава, околната среда е разрушена и не би трябвало да съм засегнат?
Дженет Тажиян
Четете на нивото, на което искате да напишете. Четенето е храната, която подхранва вида на писането, което искате да правите.
Дженифър Игън
Няма такова нещо като безплатен обяд, поне на кармично ниво.
Джоан Д. Виндж
Когато повярваш, невъзможното става възможно. Това, в което вярвате, ще се превърне в истината. Вашият оптимизъм днес ще определи нивото ви на успех утре. Не гледайте на предизвикателствата си; погледнете нагоре и погледнете в бъдещето. Не се фокусирайте върху обстоятелствата си. Фокусирайте се върху правилните вярвания, които ще ви помогнат да изградите своя успех.
Джон Гордън
На най-дълбокото ниво няма даряващ, няма подарък и получател... само Вселената се пренарежда.
Джон Кабат-Зин
Гоблините не са злодеи, при тях просто има високо ниво на корупция.
Джон Роналд Руел Толкин
Ще изгорите в едно много специално ниво на ада. Ниво, което те запазват за насилници над деца и хора, които говорят в театъра.
Джос Уедън
Стереотипи, те са чувствени, културни оръжия. Това е начинът, по който атакуваме хората. На художествено ниво стереотипите са ужасно писане.
Юнот Диаз
Колкото повече използвате душевна комуникация, толкова по-високо ниво на комуникация получавате. Колкото повече предлагате услуга, толкова по-висока е честотата ви и по-високото ниво на преподаване, което получавате. Освободете мъдростта.
Джъ Ган Ша
Времето винаги е било използвано срещу нас на определено ниво. Изобретението на часовника ни направи отговорни пред работодателя, даде ни стандартна мярка и управление на хронометъра, а също така доведе до изискването лихвоносната валута да расте с течение на времето, изискването за разширяване на нашата икономика.
Дъглас Рушкоф
Работниците на достойни работни места гледат на икономиката като на несправедлива, ако те или техните деца нямат почти никакъв шанс да се изкачат до по-високо ниво на социално-икономическата стълбица.
Едмунд Фелпс
На най-просто ниво икономиката може по-добре да ни покаже последствията от нашите действия. По-малко прости са случаите, в които нямаме знания да прогнозираме пълните последици. Глобалното затопляне и изменението на климата са примери.
Едмунд Фелпс
Разбира се, аз съм първата демократично избрана жена президент в Африка и това повдига много очаквания. Тъй като представлявам стремежите на жените в цяла Африка, трябва да успея за тях. Трябва да държа отворена вратата за участието на жените в политиката на най-високо ниво. Това е едновременно смиряващо и вълнуващо.
Елен Джонсън Сърлиф
Струва ми се, че поне що се отнася до финансовите пазари, има все повече доказателства срещу рационални очаквания, дори на макро ниво.
Кенет Ароу
Аз обичам Европа. Не знам, може би, това е на генетично ниво, но аз много я обичам.
Киану Рийвс
Някак съм склонна да отъждествявам татуировките със затворници, пънкари или хора с високо ниво на самочувствие. Не е задължително да имам характер, покрит с татуировки.
Лена Дънам
Издигането на човека от животното до човешкото ниво се удължава от необходимостта да се издигне от състояние на варварство и насилие до ред и мир.
Леон Буржоа
Мрежовият свят предлага обещанието, че може би индустрията на информационните технологии ще започне, за първи път от около десетилетие, да се занимава с проблеми на ниво изпълнителен директор.
Луис В. Герстнер
Нивото на проповедта има твърде малко общо с височината на амвона.
Веслав Брудзински
Предишна
1
...
4
5
(Текуща)
6
...
16
Следваща