Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Ниво" - страница 4
Театърът е начинът, по който за първи път се сблъсках с изкуство на всяко ниво.
Патрик Марбър
Съществува пропаст между знанията, уменията или състоянието на ума на обучаемия и това, което той трябва да научи, която според мен всяка преподавателска дейност трябва да се стреми да преодолее, ако иска да заслужи този етикет. Следователно дейностите по преподаване трябва да се извършват на ниво, където ученикът може да поеме това, което е предназначено да научи.
Пол Хърст
Има поне един момент в историята на всяка компания, когато трябва да се промени драстично, за да се издигне до следващото ниво на производителност. Пропуснете този момент - и вие започвате да намалявате.
Андрю Гроув
Да размишляваш не означава да размишляваш, да скърбиш или дори да медитираш. Това е да се чудите на дълбоко ниво.
Робърт Фулам
Това, което винаги е предизвикателство за мен, е, че моят испански не е нивото на моя английски. Нито пък чета на испански така, както чета на английски.
Сандра Сиснерос
Бях виждал рак на по-клетъчно ниво като изследовател. Първият път, когато влязох в раковото отделение, първият ми инстинкт беше да се откажа от случващото се - сложността, смъртта. Беше много мрачно време.
Сидхарт Мукхърджи
Бил Гейтс не може да контролира куче с високо енергийно ниво, защото енергията му е много ниска, много спокойно. Много интелектуален. Кучето не вижда това като лидерство.
Сизар Милан
Агресията не е присъща на породата. Това е състояние на ума и идва от начина, по който човекът се държи с кучето. Има четири нива на енергия, независимо от породата: ниско, средно, високо, много високо. Идеята е да вземете куче на същото ниво или по-ниско от вас.
Сизар Милан
Организациите, които упълномощават хората по-надолу по веригата или се опитват да се отърват от големите йерархични вериги и позволяват вземането на решения на по-местно ниво, в крайна сметка са по-адаптивни и издръжливи, тъй като в проблема има повече умове.
Стивън Джонсън
Ако в момента нямате работа и имате компютър и основно ниво на интелигентност, гарантирам, че можете да намерите страхотна работа, платена наистина добре, за по-малко от три месеца. Как? Научете се да програмирате.
Такър Макс
Опитвам се да създам герои, от които съм очарована на някакво ниво или заинтригуван или не мога да понасям.
Тери Макмилан
Нищо не може да бъде по-добро от писането на роман, защото то е цялостен израз на вас. Вие просто контролирате всичко. Дори режисьорът няма такова ниво на контрол.
Том Перота
Ако компютрите остават много по-лоши от нас в разпознаването на изображения, определена прекалено уверена комбинация от човек и машина може другаде да издигне неточността на съвсем ново ниво.
Том Чатфийлд
В хода на историята идва момент, в който човечеството е призвано да се премести на ново ниво на съзнание, да достигне по-висока морална почва. Време, в което трябва да хвърлим страха си и да си даваме надежда един на друг. Това време е сега.
Уангари Маатаи
Почти всички аспекти на живота са конструирани на молекулярно ниво и без разбиране на молекулите можем да имаме само много схематично разбиране за самия живот.
Франсис Крик
И четирите елемента се случваха в еднаква степен - кухнята, виното, обслужването и цялостната атмосфера. Научи ме, че храненето може да се случи на духовно ниво.
Чарли Тротър
Силата на научното учреждение във всяка страна е свързана с общото му ниво на образование, не само в предоставянето на голям брой нетърпеливи умове за допълнително обучение, но и в осигуряването на обществено мнение, което уважава науката и одобрява финансовата подкрепа.
Артър Луис
Жизненото ниво е само конвенционална идея и конвенциите се променят.
Артър Луис
Чудя се на глас, ако бяхме орки, нямаше ли на расово ниво да си представим, че приличаме на елфи?
Юнот Диаз
Имам термин, който измислих, наречен фюжън фантастика - така се чувствах, с липсата на точка, дългите изречения. Формата е много свободна и ми позволи да бъда в главите на героите и да обиколя навсякъде - миналото, настоящето. За мен винаги има ниво на експериментиране - не съм щастлив да пиша това, което бихме могли да наречем традиционни романи...
Бернардин Еваристо
Това означава да се следва много ограничителна фискална и парична политика, която ще изстиска монополите и ще намали техните субсидии. На микро ниво ще позволим на други икономически агенти, както местни, така и чуждестранни, да се конкурират с тях.
Вацлав Клаус
Очаквайте всяка ваша нужда да бъде удовлетворена, очаквайте отговора на всеки проблем, очаквайте изобилие на всяко ниво, очаквайте да растете духовно. Вие не живеете по човешките закони. Очаквайте чудеса и вижте как се случват. Дръжте винаги пред себе си мисълта за просперитет и изобилие и знайте, че това задейства сили, които ще го въведат в действие.
Айлийн Кади
Предишна
1
...
3
4
(Текуща)
5
...
16
Следваща