Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Ниво" - страница 12
Нашите деца приемат нивото ни на вибрация и го повишават още по-високо. Така ние, като хора, продължаваме еволюцията.
Джеймс Редфийлд
Работещите семинари и програми, които са навсякъде, насърчават писането. И ако това води до повече писане, то произвежда и повече читатели на повишено ниво. Така че общо взето, хубаво нещо.
Джеймс Солтър
Мисля, че хората не разбират сложния интерес, тъй като обикновено никой никога не им го обяснява и нивото на финансова грамотност в САЩ е много ниско.
Джеймс Суровецки
Разглеждам сладкиши, торти и пайове. Тялото ми жадува за захар, винаги жадува за захар. Години на алкохолизъм и високото ниво на захар в алкохола създадоха жаждата, която храня с бонбони и сода.
Джеймс Фрей
На най-основното ниво ключът към прекратяването на крайната бедност е да се даде възможност на най-бедните от бедните да стъпят по стълбата на развитието.
Джефри Сакс
Ще продължа да се опитвам да бъда на ново ниво всеки ден.
Джи-Драгън
На вътрешно, лично ниво, патриархатът формира отношенията между баща и син. На външното ниво на обичаите патриархатът определя кои черти и ценности трябва да бъдат насърчавани и възнаграждавани в обществото, т.е. какви архетипове имат предимство пред другите - както в рамките на мъжете, така и в отношенията помежду им.
Джийн Шинода Болън
На най-елементарното ниво на обработка на информация стимулацията е енергия и мозъкът ми трябваше да бъде защитен и изолиран от неприятната сензорна стимулация, която възприемаше като шум.
Джил Болти Тейлър
Всички ние трябва да бъдем състрадателни и да знаем, че това е игра за всички нас, за да спечелим, трябва да сме на една и съща страница и да повишим нивото си на информираност за това, което е възможно, и осъзнаването на това колко мощни сме и колко добри се нуждаем да бъдем един към друг.
Джон Асараф
Истината в живота се качва до нивото на сърцето, а то се носи високо.
Александър Довженко
На едно ниво те страдат и следствието от това - твърдост, сила, твърда независимост - е източник на гордост; от друга страна, е източник на завист.
Джон Ман
Преодоляването на самодоволството е от решаващо значение в началото на всеки процес на промяна и често изисква малко изненада, нещо, което привлича вниманието на повече от интелектуално ниво. Трябва да изненадате хората с нещо, което нарушава виждането им, че всичко е идеално.
Джон П. Котър
На едно ниво посланието на книгата на Рут е, че животът на благочестивия не е права линия към славата, но те стигат дотам.
Джон Пайпър
Най-мощната сила, притежавана от отделния гражданин, е нейното собствено правителство. ... Правителството е единственият организиран механизъм, който прави възможно това ниво на споделена незаинтересованост, известно като обществено благо.
Джон Ралстън Сол
По мое мнение най-жизненоважният факт за математиката е доста особеното й отношение към естествените науки или по-общо към всяка наука, която интерпретира опита на по-високо от чисто описателно ниво.
Джон фон Нойман
В изкуството и може би просто като цяло идеята е да можеш да се чувстваш наистина добре с противоречиви идеи. С други думи, мъдростта може да е, изглежда, две противоречиви идеи, изразени на най-високото си ниво и просто да оставят да седят в една и съща клетка, вибрираща. Така че, мисля, че като писател наистина никога не съм сигурен в какво наистина вярвам.
Джордж Сондърс
Бизнесът е истинска война, всеки знае. Бизнес на най-високо ниво - измама! Никой няма да говори за това публично, но това е истина. Играта е една и съща навсякъде. Просто играеш по-добре от останалите.
Джоузеф Файндър
Ако искате да направите човешко същество в чудовище, отричайте на културно ниво всяко отражение на себе си.
Юнот Диаз
Моментът, в който рамкирате собственото си осъзнаване в рамките на второ ниво на самосъзнание, е моментът, в който умът ви е най-готов за хващане. ... Вие сте в безопасност, защото имате иронично разстояние от принудителните техники, които използвам. Всички те, с изключение на тази. Пазите ли се вече? Чувството хубаво ли е? Разбира се, че не.
Дъглас Рушкоф
За да имам застраховка и да имам диагноза и да имам лекари, просто чувствах, че би било неморално на някакво ниво да се оплача.
Ева Енслър
Всичко, което отричате, всъщност ви убива на някакво ниво. Виждате нещо, чувствате нещо нередно с тялото си, преструвате се, че не се случва, продължава, расте, става по-лошо.
Ева Енслър
Спаси ме великият уравновесител, позволяващ на хората от всички слоеве на обществото да се срещат на едно високо интелектуално ниво: книгите.
Едуин Шнейдман
Предишна
1
...
11
12
(Текуща)
13
...
16
Следваща