Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Ниво" - страница 11
Нямах баща, майка, брат и сестра. Акин беше единственият човек в света, който наистина щеше да забележи, ако изчезна. В наши дни си казвам, че затова се простирах, за да приспособя всяко ново ниво на унижение, за да имам някой, който да ме търси, ако изчезна.
Айобами Адебайо
Притежавайте радостта си, за да можете да бъдете по-щастливи и да носите повече енергия на света. Този пулсационен ефект работи на квантово ниво. Това води до промени в света.
Габриел Бърнстейн
Хората в прекариата се оказват в ситуацията, при която нивото на тяхното образование и квалификация е почти винаги по-високо от вида на труда, който те ще могат да получат.
Гай Стендинг
Повечето хора предпочитат да се оплакват от някакъв болезнен модел на живот, отколкото да се осмелят да достигнат нивото на собственото си съзнание, отговорно за многократната му поява... и в това свършат работата, необходима за промяната му веднъж завинаги.
Гай Финли
В шахматът сам не можеш да създадеш шедьовър. Нужен е съперник на висше ниво.
Гари Каспаров
Те вярват в светии. А аз в случайности. Мисля, че на дълбоко ниво това е едно и също нещо.
Гейл Форман
Няма ли ниво, при което и двете страни да могат да си сътрудничат?
Грег Еган
За да обобщим, използването на пари за мотивиране на хората може да бъде нож с две остриета. За задачи, които изискват когнитивни способности, стимули от ниска до умерена производителност могат да помогнат. Но когато нивото на стимул е много високо, то може да предизвика твърде много внимание и по този начин да разсейва ума на човека с мисли за наградата. Това може да създаде стрес и в крайна сметка да намали нивото на изпълнение.
Дан Ариели
Светът е голяма бъркотия, нали? Хората се предават, ограбват, убиват един друг - както на лично, така и на международно ниво.
Даниел Кийс
Когато сключите мир със себе си, светът ще отразява същото ниво на мир.
Деби Форд
Нивото на съзнание, което сте избрали да настроите към всеки момент от всеки ден, ще определи качеството на вашето преживяване на света.
Деби Форд
Имам програма от седем нива и дори до пето ниво всичко може да се направи от разстояние. "Защо не?" е как се чувствам по въпроса, защото енергията не се ограничава нито от времето, нито от пространството, така че защо да бъде моето учение. Преподавам енергия и как да я управлявам, как да се справя и как да се лекувам с нея.
Дебора Кинг
Ние сме преди всичко продукти на мисленето, което се случва под нивото на осъзнаване.
Дейвид Брукс
Училището моли човек, постигнал определено ниво на успех в кариерата, да ви изнесе реч, в която да ви каже, че успехът в кариерата не е важен.
Дейвид Брукс
Мозъкът пише автобиографията на нашия вид на съзнателно ниво.
Дейвид Брукс
Това е невропептид, наречен ендорфин, естествен опиат, който също ви дава високо ниво. Ето защо спортистите могат да се пристрастят към физическите упражнения, защото ендорфините се произвеждат по време на интензивна активност. Високо произведеното може да бъде сравнимо с това на други пристрастяващи опиати.
Дейвид Р. Хамилтън
За най-ефективната умствена дейност се нуждаете от правилното ниво на стрес, а не от пълна липса на такъв.
Дейвид Рок
Цикличното познание е ум - знание - колкото и обширно и обхващащо да бъде ума. Това е структурно знание. Това е само един начин на познаване; но този режим е изключително важен в ситуации, в които преобладават разстройство, объркване и емоционални пристрастия. Той не заема мястото на прякото преживяване, независимо дали е на лично или духовно ниво; но дава възможност на опитващия да постави своя опит в референтна рамка, която разкрива тяхното еонично значение - т.е. функцията, която те заемат през целия живот.
Дейн Ръдиар
Макроикономиката е анализ на икономиката като цяло, изследване на общото търсене и предлагане. На най-широко ниво макроикономистите искат да разберат защо някои страни растат по-бързо от други и кои правителствени политики могат да помогнат за растежа.
Алекс Беренсън
Работата с физическата подготовка е, че имам много приятели, които тренират на наистина високо ниво и които могат да ми дадат съвет. Но с умствените тренировки всъщност не познавам никого, който има много по-добър ум за катерене, предполагам, така че всъщност не знам къде бих отишъл. Това всъщност не е ограничаващ фактор за мен.
Алекс Хонълд
Ходенето е лесно за повечето хора да възприемат начина си на живот, независимо от текущото им ниво на фитнес. Плюс е удобно и забавно!
Денис Остин
Мисля, че като хора всички сме различни. На ниво трето измерение всички сме различни, но има две общи неща, които споделяме... едното е раждането и ние знаем за това, защото сме го преживели, разбираме го, а другото е смъртта.
Джеймс Ван Прааг
Предишна
1
...
10
11
(Текуща)
12
...
16
Следваща