Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Актьор" - страница 9
Филмите са в много по-дълъг продуцентски разговор, преди дори актьор да участва. Винаги съм мислил за актьорите като за последно парче от пъзела - значи си инструмент.
Елизабет Олсън
Магът е само актьор – актьор, който се прави на магьосник.
Хари Худини
Просто трябва да правя театрални проекти на всеки осем до десет години, за да не загубя творческата си форма. Само театъра е в състояние да даде отговора, какво можеш като актьор.
Жан Рошфор
Нещото, което ми харесва в това, че съм актьор и нещото, което ми харесва за изкуствата като цяло, е способността да накарам публиката да почувства емоция, която те не възнамеряваха да почувстват, преди да влязат.
Кал Пен
Важно е режисьора и актьора да имат добра химия, а не само актьорите.
Алия Бхат
След пет ужасни филма признах провал и казах, че не съм създаден да бъда актьор. Но колко хора получават шанс да изживеят мечтата си?
Кен Бруен
В театъра в Ню Йорк винаги говорите за това, че искате страхотен ансамбъл от актьори.
Кристофър Лойд
На мен често ми казват, че на актьорите е нужно да излизат на сцена в тениска с надпис: "Ако искате вярвате, ако искате - не, но аз правя всичко, което мога".
Алън Рикман
Нещо за актьорите? Ужасно ми е писнало от актьорите да разказват за себе си. Не мисля, че другите трябва да знаят всичко за мен.
Алън Рикман
Актьорите винаги искат да играят ролята на злодей поне веднъж в живота си.
Лий Бюнг-Хун
Всеки актьор изпитва естествена антипатия към всеки друг актьор, присъстващ или отсъстващ, жив или умрял.
Луиза Брукс
Актьорите често се държат като деца; затова така ни и възприемат – като деца. Искам да съм пораснал.
Джеръми Айрънс
Това, което се опитвам да правя постоянно като актьор е да намеря начини да рискувам, да намеря възможност да падна по лице, ако си струва да го направя. И тогава може би ще изненадам себе си.
Джеръми Айрънс
Някои хора влизат в този (филмовия – бел.цит.) бизнес и много се страхуват да не изгубят нещо. Те се опитват да запазят своите позиции, като че са прилепени към плацдарм. Тези актьори свършват, правейки само безопасни избори. Никога не бих искал да тръгна по този път. Ако тръгна надолу, поне ще тръгна, забавлявайки се.
Мат Деймън
Актьорите произвеждат силно впечатление на публиката не тогава, когато са неистови, а когато добре играят неистовост.
Дени Дидро
Най-голям автор е този, който оставя колкото се може по-малко на въображението на актьора.
Дени Дидро
Надявам се, че хората ме възприемат като актьор. Никога не съм искал да бъда филмова звезда.
Ал Пачино
По едно време той реши да стане актьор. И имаше всички качества за това, включително недостиг на пари и пълна липса на отговорност.
Хеда Хопър
Най-добрите актьори, разбира се, са на Дисни. Слабите актьори просто ги трие.
Алфред Хичкок
Понякога ме наричат умен актьор. Аз не разбирам, какво означава това. Харесва ми да работя с умни хора.
Едуард Нортън
Днес повечето актьори са личности. Но актьорството съвсем не е това, както са го описвали великите педагози.
Марк Ръфало
Винаги е била моя мечта и детска фантазия да играя голям шампион. По-скоро бих предпочел да съм спортист, отколкото актьор. Това е като някаква награда за утешение на второ място.
Марк Уолбърг
Предишна
1
...
8
9
(Текуща)
10
...
16
Следваща