Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Актьор" - страница 8
Не мисля, че съм толкова различен от всеки работещ актьор, който се опитва да изкарва прехраната си.
Стив Бушеми
Имах голям късмет, че успях да бъда актьор, да пиша и режисирам и не трябваше да избирам само едно нещо.
Тери Джоунс
Аз съм актьор затворен в човешко тяло.
Тим Алън
Считам себе си за доволно компетентен актьор и режисьор, но, трябва да си призная, аз съм безумно нервозен сценарист.
Тим Робинс
Аз имам свой собствен актьорски кодекс на честа, който поддържам. Едно от правилата му е безразличие към новините за теб и другите актьори - при това както добрите, така и лошите.
Тим Рот
Аз няма да бъда актьорът без Ню Йорк.
Тимъти Шаламет
Като актьор, аз съм винаги в очакване късмета да ми изневери.
Том Ханкс
Актьорите нямат цвят. Това е формата на изкуството.
Упи Голдбърг
Актьорите са отговорни към хората, пред които играят.
Филип Сиймур Хофман
Нито една награда не е способна да те направи истински добър актьор. "Оскар" е нужен само за това, че да накара зрителя да дойде в киното.
Хавиер Бардем
Като актьор, да играеш някой, който е във война със себе си е толкова интересно.
Хюго Уивинг
Като актьор ти правиш всевъзможни различни филми.
Хюго Уивинг
Като актьор продължавате да учите. Това няма край.
Шридеви Капур
Много неприятно зрелище - актьори и актриси, които действително искат да получат Оскар. Често можеш да ги видиш в разни шоута. Изражението на отчаянието на лицата им е просто гнусно.
Бил Мъри
Разумния актьор никога не определя своята роля, където това не е необходимо, в ущърб на други роли.
Готхолд Ефраим Лесинг
Бях неуспешен актьор, но все пак исках да се покажа, така че в крайна сметка направих комедия на живо.
Греъм Нортън
Всъщност нямам никакви ограничения за това, което искам да правя, като актьор.
Джейсън Момоа
Мисля, че в определен момент актьорите трябва да започнат да поемат отговорност за видовете истории, които искат да кажат.
Джейсън Ритър
Винаги търся характери които да променят, понеже искам да стана по-добър като актьор и човек.
Джефри Дийн Морган
Аз съм актьор, но не съм клоун.
Джийн Уайлдър
Или научаваш пътя си към написването на свой собствен сценарий в живота, или неволно ставаш актьор по сценарий на някой друг.
Джон Гатоу
Мисля, че всеки актьор може да се идентифицира като професионален лъжец. Не винаги гледате на себе си по този начин, но има дни в които правя.
Джон Кюсак
Предишна
1
...
7
8
(Текуща)
9
...
16
Следваща