Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Актьор" - страница 6
Когато някой актьор дойде при мен и поиска да обсъдим ролята му, аз му казвам: "Всичко е в сценария". Ако той попита: "Но каква ми е мотивацията?", аз казвам: "Заплатата ти".
Алфред Хичкок
Дисни е най-добър в избора на актьорите. Ако някой не му харесва, просто го изтрива.
Алфред Хичкок
Може и да не съм добър актьор, но щях да съм още по-лош, ако трябваше да правя нещо друго.
Шон Конъри
Да си актьор е въпрос на абсорбация на личностите на други хора и добавяне от собствения ти опит.
Пол Нюман
Майка ми е професор по образование в ранна детска възраст. Когато бях на две, тя би казала, че знае, че ще бъда актьор.
Мат Деймън
Мисля, че това, което прави добрия актьор режисьор, е същото, което прави и добър режисьор. Актьорството е само една от занаятите, необходими за правенето на филм.
Мат Деймън
Адвокатите са великолепни актьори. Само си представете всеки ден трябва да играят. Обаче голяма разлика между съдебната зала и снимачната площадка няма.
Моника Белучи
Аз не съм музикант - аз съм лош актьор.
Ози Озбърн
Всичко се променя, след като се идентифицираме като свидетел на историята, вместо като актьор в нея.
Рам Дас
Аз съм един от тези актьори, които никога не са се изтъквали като забележителни хора. Трябваше отрано да реша дали ще бъда актьор или личност.
Робърт Де Ниро
В Европа един актьор е артист. В Холивуд - ако не работи е скитник.
Антъни Куин
Проблемът с това да се оженят за актьор е, че те взимат в прегръдките си, държат те близо и ти казват колко са прекрасни.
Шели Уинтърс
За професията на актьора говорят твърде много глупости. Не съм уверен, че хората разбират, какво означава всъщност да бъдеш актьор.
Бен Кингсли
Не съм много запознат. Не познавам никакви актьори освен тези, с които работя.
Дензъл Уошингтън
Не искам хората да имат представа за това кой съм всъщност. Това е много лошо за актьора.
Джак Никълсън
Въпросът, който актьорът често си задава, е: къде бихте отишли, ако не бяхте ограничени от обхвата на този епизод?
Джак Никълсън
Преди Ейс Вентура никой актьор не беше и помислял за говорене чрез задника си.
Джим Кери
Няма в Холивуд популярен актьор, който да не е преминал през депресия, пиене, наркотици. Славата е тежко изпитание.
Жан-Клод Ван Дам
В този бизнес известноста трае в течение на няколко секунди. Вие можете да станете известни за миг, но хората ще продължават да губят интерес към лицата, понеже нови идват всяка секунда. Днес аз съм известна. Утре няма да бъда. Това е нормално. Аз разбирам, че всичко ще свърши така, както е и започнало - за миг. Но аз ще отида по-далече. Ако Вие сте актьор и тъгувате по този повод, то вие сте избрали грешна професия.
Кийра Найтли
Децата са родени актьори. Наблюдавайте ги. Ако детето няма играчка ще намери пръчка и ще започне да играе с нея. Децата са велики изобретатели и мечтатели.
Клинт Истууд
Лидерът трябва да бъде актьор.
Джордж Патън
Ако вие искате да станете успешен актьор, е нужно да вярвате в себе си повече от колкото във всеки друг и да не позволите на никой да ви убеди, че при вас не се получава.
Майкъл Кларк Дънкан
Предишна
1
...
5
6
(Текуща)
7
...
16
Следваща