Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Актьор" - страница 5
Ние живеем в тъжно време, когато актьорите стават политици, а политиците - актьори.
Джейк Джилънхол
Не съм сигурен, че хората дори мислят за мен изобщо като актьор.
Джеймс Кордън
Актьорството е занаят, и ти трябва да се учиш за да бъдеш актьор.
Джейсън Ритър
Просто обичам процеса на работа с други актьори.
Джон Кюсак
Аз съм актьор, а не комик, аз никога не съм бил комик.
Джона Хил
Никълъс Кейдж е страхотен актьор и той също е направил няколко добри екшън филма.
Долф Лундгрен
Ако актьор е скучен, тогава те са скучни за публика. Определено не искам никога да съм такава.
Ева Амури
Първото нещо, което трябва да направите с актьор, е да не подписвате договор с него. Заведете го на вечеря. И след това го заведете на разходка.
Елия Казан
Всеки актьор иска да бъде всеки - да играе всички роли.
Кайл Чандлър
Не харесвам актьори, а харесвам жени.
Карло Понти
Като писател винаги си мисля кои са моите прототипни актьори в мозъка ми. Полезно е, като писател, да мисля за това.
Карлтън Кюс
Актьорите са несигурна порода. Трудно е, че кариерата ви зависи от мнението на другите хора за това, което правите.
Алиса Милано
Най-добрите актьори инстинктивно усещат това, от което се нуждаят останалите актьори, и те просто го приспособяват.
Кристофър Нолан
Актьора не трябва да бъде по-важен от филма, в който играе.
Крисчън Бейл
Колкото по-малко знаете за актьора, толкова по-леко вярвате в този персонаж, който той играе, ето това е една от формулите на успеха.
Крисчън Бейл
Що се отнася до мечтите ми, всичко, което искам да направя, е да бъда работещ актьор и аз щастливо постигнах това.
Лукас Грейбиъл
Никога не съм бил особено пристрастен към играта си и все повече и повече намирам, че работя, за да живея живота, който искам да живея. Актьори като Ал Пачино живеят за играта. Не съм съвсем сигурен, но у мене има някаква безпристрастност – усещането за липса на всякакво значение на това, което правя, е много здравословно.
Джеръми Айрънс
Спомням си, че Джек Лемън, един от неизменно любимите ми актьори, казваше, че деня, в който престане да се нервира, ще бъде денят, в който ще напусне тази работа.
Ким Бейсингър
Всъщност реших да стана актриса, защото срещнах един приятел и видях колко чудесен е животът му. И си помислих "О, боже, можеш да пътуваш, можеш да си свободна, да правиш каквото си искаш – сам си си шеф. А после срещанах един актьор, в когото се влюбих.
Леа Седу
Актьорът е само преводач на мислите на драматурга и колкото по-голям е драматургът, толкова по-голямо е удовлетворението да се играе в негова пиеса.
Вивиан Лий
Изкуството на театъра е действието. Това е изследване на ангажираността. Самата дума е действие. Да "кажеш" думата, така че да я направиш чуваема и разбираема за всички в театъра, е именно ангажираност; това е висше изкуство: да видите едно човешко същество да говори от сцената на хиляди други, подобни на него, казвайки: "Тези думи, които говоря са "истина", а не нещо приблизително. Те са Божията истина и аз ги потвърждавам с моя живот", което актьорът прави на сцената.
Дейвид Мамет
Да бъдеш актьор не означава да бъдеш някой друг. Означава да намериш сходство в това, което очевидно е различно, след това да намериш себе си там.
Мерил Стрийп
Предишна
1
...
4
5
(Текуща)
6
...
16
Следваща