Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Актьор" - страница 4
Цялата вселена е Божият космически филм и че индивидите са просто актьори в божествената пиеса, които сменят ролите си чрез прераждане; Дълбокото страдание на човечеството се корени в твърде тясното идентифициране с текущата си роля, а не с режисьора на филма или Бог.
Парамаханса Йогананда
Целият свят е театър, а ние всички сме актьори по неволя. Всесилната съдба разпределя ролите и небесата следят за нашата игра!
Пиер дьо Ронсар
Аз съм обикновено момиче, имам баща, който всеки ден чете вестници и брат, който ходи в колеж, и неговите приятели, които често говорят за мен. Но мисля, че хората забравят, когато говорят за актьори, че ние сме обикновени хора.
Приянка Чопра
Колкото повече хора знаят за актьор, толкова по-малко убедителен става той. Малко мистерия е добро нещо.
Робърт Карлайл
Единственият начин за актьора да остави за себе си някакъв къс от личният си живот е да мълчи. Проблема е в това, че по договор съм длъжен от време на време да говоря с някого.
Робърт Патинсън
Един признак за страхотен актьор е, когато той може да бъде сам от себе си на екрана, да не прави почти нищо и да създаде един от определящите моменти на филма.
Роджър Ебърт
Хората наистина не разбират какво правят актьорите.
Сали Фийлд
Театралната сцена е това място, на което се решава съдбата на актьора. Понеже там за разлика от киното изисква от теб всичко, което си способен да дадеш.
Сам Рокуел
Ако ти умееш да наблюдаваш, ти вече си наполовина актьор. Но отивайки да се напиеш в бар, за да наблюдаваш за това, как там всичко е устроено - това не е наблюдение. Наблюдение е това да отидеш на бар и да си поръчаш кафе.
Сам Рокуел
Не мислех, че някога ще бъда актьор.
Сет Роугън
Актьорът трябва да развие тялото си. Актьорът трябва да работи върху гласа си. Но най-важното нещо, за което актьорът трябва да работи, е неговият ум.
Стела Адлер
Комуникацията е ключът и е едно нещо, което трябваше да се науча - да говоря с актьорите. Бях толкова ангажиран с визуалните и техническите аспекти, че щях да забравя за актьорите.
Стив Бушеми
Не мислех, че някога ще мога да правя филми. Това беше за сериозни актьори.
Стив Бушеми
За да постигна това, че японската публика да ме възприема като сериозен актьор, на мен са ми били нужни десет години да играя серийни убийци и насилници.
Такеши Китано
С филма имате много ограничени инструменти за предаване на субективност - глас зад кадър, гледна точка на камерата, добра актьорска игра - но дори и най-добрият актьор в света е груб в сравнение с това, което можете да направите в написан параграф.
Уилям Бойд
Истинският артист никога не е "верен на живота". Той вижда какво е реално, но не така, както обикновено го осъзнаваме. Ние не продължаваме да щурмуваме през живота като актьори в пиеса. Изкуството никога не е реален живот.
Уолъс Стивънс
Знаеш ли, бъди актьор, защото обичаш да играеш. Не бъди актьор, защото мислиш, че ще се прочуеш, защото това е късметът.
Упи Голдбърг
Смятам, че всички тези актьори от това поколение - като Богарт, например - са били страхотни актьори. Те не са играли. Те просто са дошли и са го направили и образите са били прекрасни.
Антъни Хопкинс
Станах актьор, понеже отвсякъде ме гонеха.
Бил Мъри
Когато децата търсят страхотни учени по начина, по който правят със страхотните музиканти и актьори, цивилизацията ще скочи на следващото ниво.
Брайън Грийн
Режисьора трябва да умре в актьора.
Владимир Немирович-Данченко
Харесвам режисьори, които са работили като актьори. Те имат опит.
Габриел Юниън
Предишна
1
...
3
4
(Текуща)
5
...
16
Следваща