Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Актьор" - страница 3
Като актьор, да бъдещ на автопилот е възможно най-лошото.
Матю Пери
Знам, че има много хора, които са на моя страна и това, разбира се, е страхотно. Честно казано, по-интересна ми е номинацията, отколкото наградата. Смятам, че номинацията те поставя измежду група от превъзходни актьори.
Морган Фрийман
Вложете цялата си душа във филма и се надявайте, че хората ще го оценят - това е единственото за което актьора може да мечтае. Фактът, че зрителите излизат от кината развълнувани и вдъхновени, се явява за нас най-голямата награда.
Натали Портман
Актьорът трябва да даде всичко възможно, дори ако режисьорът е безполезен.
Никита Михалков
Щастлива съм, че не съм интересна за списанията, пишещи за знаменитости. Тях ги интересуват млади актьори, чиито живот изобилства от събития: качили килограми, свалили килограми, забелязан на курорт с някоя, забелязана на басейн с някого. Всеки ден те носят сензации. А за мен пишат скучно: винаги съм във форма и съм омъжена за един и същ човек от вече много години.
Сигорни Уийвър
Не можеш да се научиш да бъдеш артист. Можеш да развиваш своето дарование, да се научиш да говориш, да общуваш, но не и да разстърсваш. За това това трябва да си се родил с природата на актьор.
Фаина Раневска
Всичките ми приятели искаха да станат професионалисти, а аз казах, че искам да стана актьор.
Харисън Форд
По-добре за мен е да служа на благотворителна организация като актьор или глас, отколкото на обядът да бъда просто знаменитост.
Бен Кингсли
Актьора става емоционален атлет. Този процес е болезнен и от него страда личният ми живот.
Ал Пачино
Мисля че филмът е свят на режисьори. Театърът е място на актьори.
Диего Луна
Аз много добре се отнасям към актьор, който постоянно забравя ролята си. Приятно ми е да срещам този, който прилича на теб.
Дъстин Хофман
Актьорите напомнят деца, спрели своето развитие.
Изабел Аджани
Актьорите не обичат, когато ги убиват във второ действие на пиеса от четири действия.
Иля Илф
Преди декора беше картонен, а актьорите истински. Сега декорите са съвсем като живи, но актьорите са картонени.
Карл Краус
Докато не преживееш част от живота си, не изпиташ силни разочарования, не се обзаведеш с рани като актьор, ти не струваш нищо.
Кийра Найтли
Родителите ми казваха: "О, един ден той ще бъде режисьор". Исках да бъда актьор.
Куентин Тарантино
Всичко, което научих като актьор, по принцип съм прилагал в писането.
Куентин Тарантино
Не знам кое е по-добро от работата, която се дава на актьора - да научи човешкото сърце на познанието за себе си.
Лорънс Оливие
Крайната чувствителност създава посредствени актьори, средната чувствителност дава мнозинството от лошите актьори и само нейната липса дава великите изпълнители.
Дени Дидро
Всички хора са актьори. Откъде да се вземе за всички репертоар?
Станислав Йежи Лец
Зрителят не трябва да бъде зрител, както преди: дава му се възможност да се съпротивлява и критикува. Той е длъжен да бъде участник, какъвто е явява в живота в такава степен, както и актьорите.
Абел Ганс
Строго погледнато, професията на актьора е професия на курва.
Майкъл Пит
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
...
16
Следваща