Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Актьор" - страница 2
Петнадесет години преди да стана екранен актьор, бях в театъра. Голяма част от работата ми беше комедия, която обичах да правя. По-трудно е.
Бен Кингсли
Но не слушайте този, който ви казва, че да бъдеш актьор е тежка работа. Тежка работа е да си залепен за завода 20 години. Или да ходиш ден за ден на работа, която не можете да търпите.
Брус Уилис
Както и всички актьори, и аз искам да излъжа смъртта и да остана в паметта.
Денис Хопър
Искам да съм най-великият актьор, който е живял някога, честно. Много би ми харесало. Но нямам нужда да бъда. Просто искам да съм тук. Това е.
Джим Кери
Предоставям на тухлите и хоросана думите и ситуациите - режисьорът, актьорите и дизайнерите строят къщата.
Ерик Богосян
В театъра режисьорът е Бог, но актьорите, уви, са атеисти.
Жарко Петан
Връзката между актьор и режисьор е като любовна история между мъж и жена. Сигурен съм, че понякога съм жената.
Жерар Депардийо
Най-интересните личности винаги са тези, които няма какво да правят: деца, медицински сестри, полицаи и актьори в 11 часа сутринта.
Кристофър Морли
Със сигурност винаги сме били актьори; това е инстинкт, присъщ на всички нас. Някои от нас са по-добри в това от други, но всички го правим.
Лорънс Оливие
Ако пишете интересни роли, получавате интересни хора, които да ги играят. Ако пишете роли, които са пълни с нюанси и противоречия и имат интересен диалог, актьорите се привличат към това.
Пол Шрейдър
Истинското ми обучение като актьор беше, когато започнах да се занимавам с театър.
Стив Бушеми
Страхотно е да си черен в Холивуд. Когато черният актьор прави нещо, то изглежда ново и различно само поради факта, че е черен.
Уил Смит
В студиото режисьорът контролира всеки ход на актьора, всяка интонация, всеки израз.
Бела Лугоши
Аз не съм дългогодишен актьор. Възхищавам се на актьорите, които могат да направят това.
Дейвид Огдън Стиърс
Урокът по история рядко се научава от самите актьори.
Джеймс Гарфийлд
За да стреснеш някого, нужно е да бъдеш актьор. Но истинският труд е да накараш някого да се смее.
Алис Купър
Няма малки роли, има малки актьори.
Константин Станиславски
Актьорът създава със собствена плът и кръв всички онези неща, които всички изкуства се опитват по някакъв начин да опишат.
Лий Страсбърг
Покажете ми велик актьор и аз ще ви покажа много лош съпруг. Покажете ми велика актриса и ще видите самият дявол.
Уилям Клод Фийлдс
Актьор, който в ежедневния живот би услужил на жена, изпаднала в беда, така и няма да помисли да и помогне на сцената.
Сара Бернар
Ако ме хванеш да казвам "Аз съм сериозен актьор" ти разрешавам да ми удариш шамар.
Джони Деп
Като актьор не можете да бъдете извън пазара за твърде дълго време.
Мат Дилън
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
...
16
Следваща