Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Актьор" - страница 14
Всеки хороскоп е като драма, в която планетите са актьори.
Джон Фроули
Да застанеш пред камера е акт на суета. Всички актьори в по-голяма или по-малка степен са нарциси.
Джонатан Рис Майърс
Един от любимите ми видове актьори... актьорът плъх. Актьорът плъх си знае работата и я свършва.
Джос Уедън
Добрият актьор е като патица на повърхността на езеро. На повърхността всичко е спокойно, а под водата трескаво се движат лапи.
Александър Скарсгард
Винаги съм си мислил, че за актьора всички врати са отворени. На мен ми харесва този универсален пропуск.
Едуард Нортън
Успях да заснема върху филми неща, които актьорите дори не знаеха, че правят.
Елия Казан
Режисьорите от моето поколение са разсеяни. А актьорите не. Понеже ние бяхме състезателни коне и такива си останахме. Дават ни овес, слагат ни хамут, камшик също. Какво се е променило? Ролята в зъбите и си отива.
Алексей Петренко
Ненавиждам скучните филми и ленивите актьори, които в кината крадат моето време и пари.
Зоуи Салдана
Аз съм актьор, и това е моята професия. Аз не съм кино звезда, кино звездата не е професия.
Кевин Спейси
Всеки човек може да стане актьор, ако истински умее да наблюдава за живота.
Кристина Хендрикс
Да станеш актьор е като да станеш баща - от просто по-просто. Това достойно да съществуваш в това качество е непосилен труд.
Кристоф Валц
Опитвам се да нямам предвид актьори, когато пиша, защото тенденцията тогава е да се влияе или от последното им изпълнение, или от любимото ви от техните изпълнения.
Кристофър Нолан
Някои актьори говорят, че нито веднъж в живота си не са гледали свои филми. А аз съм гледал. Аз бях твърде любопитен.
Ленърд Нимой
Половината успех на актьора зависи от случайността, половина от външноста, останалото от таланта.
Леонид Гайдай
Хората често казват, че ме обичат. По-голяма награда от тази в живота на актьора не може да има.
Леонид Куравльов
Киното е колективна работа. Далеко не всичко зависи от актьора.
Леонид Куравльов
Работата за актьора се състои в две области: способността за последователно създаване на реалността и способността да се изразява тази реалност.
Лий Страсбърг
Отношенията, които имаме с писателите, са нещо много; те са различни от тези, които имаме с актьори, музиканти, композитори или политици. Всичко за мен е писателят; без него аз не съществувам. Значи той е първи. Актьорът получава цялата слава и слава, но аз не знам за издръжливост.
Лорънс Гробъл
Да бъдеш актьор е като хомосексуализъм или нещо подобно: ти просто нямаш избор.
Майкъл Кейн
Станах актьор, за да се целувам с момиче на име Еми Худ. Бях на четиринадесет, и аз ходех в баскетболната секция на младежкият клуб, а тя се занимаваше в драматичния кръжок. Всички хубави момичета играеха там, понеже искаха да станат кинозвезди, а аз ги гледах през кръглият прозорец на вратата.
Майкъл Кейн
Всеки актьор иска да направи интересни роли, различни роли. Не е толкова забавно да правиш едно и също нещо отново и отново.
Крис Пайн
Някои хора заради всичко се осланят на общественото мнение. Те приличат на актьори, които играят лошо, за да им ръкопляска публиката с лош вкус. Някои от тях биха могли да играят и по-добре, ако този вкус бе по-добър. Честният човек играе ролята си както трябва, без да го е грижа за зрителите.
Никола дьо Шамфор
Предишна
1
...
13
14
(Текуща)
15
16
Следваща