Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Актьор" - страница 13
Исках да работя върху кабелно шоу и с писател/режисьор, защото това е много по-пълноценно и освобождаващо преживяване, като актьор.
Том Елис
Не исках да стана актьор. Тъкмо стигнах до там, че трябваше да взема такова решение, иначе щях да гладувам.
Том Харди
За да станеш актьор, трябва да си абсолютно уверен в собствената неспособност за всяко друго дело.
Томи Лий Джоунс
Струва ми се странно, че актьорите са на кориците на списанията.
Тони Колет
Няма липса на добри актьори. Има липса на добро кино.
Урсула Андрес
Най-трудната част от актьора не е гарантирана работа. Всяко работно място може да бъде последно.
Хенри Кавил
Мисля, че всеки актьор иска да бъде рок-звезда, а всеки певец тайно иска да стане актьор. С голямо уважение се отнасям към актьори, които издават албуми за забавление. Въпреки, че може би има и такива, които са талантливи във всичко.
Бен Барнс
Винаги съм бил способен да работя. Мисля, че е задължение на актьора да продължи да работи, ако може.
Адам Уест
Орсън Уелс казваше, че Италия е пълна с актьори - петдесет милиона от тях - почти всички добри. Той твърди, че малкото лоши са били на сцената или на кино екрана.
Бепе Севернини
Актьорите са вид разказвачи, които измислят. А да бъдеш разказвач е истинско изкуство.
Брайън Кранстън
По-добри сме от Metallica. Ние сме по-добри музиканти, по-добри актьори. Казано по този начин, те могат да се опитат да излязат на сцената след шоу на Iron Maiden, ако искат.
Брус Дикинсън
Един от най-добрите начини за промяна е да се държите така, сякаш сте човекът, който искате да станете. Когато се държите така, сякаш сте различен човек, вие се променяте на много основно ниво - дори физиологията ви се променя. Когато актьорите и актрисите се представят, химията на тялото им се променя от ролите, които играят.
Бърни С. Сийгъл
Основата задача на актьора е да бъде разбран. В края на краищата, публиката плаща за вход, и няма други задължения.
Бъстър Кийтън
Чувството за златната среда се дава не на всеки, понеже е нужен талант за това. А бездарните актьори винаги преиграват.
Валентин Пикул
Главният инструмент на актьора е въображението.
Винс Вон
Комедията е по-трудна от драмата. Мисля, че е наистина трудно да накараш някого да се смее, защото хората имат много различна комедийна чувствителност. В драмата можете да се измъкнете като сте страхотен актьор и сте заобиколени от страхотни актьори и имате добър текст. Но в комедията трябва да слушате и трябва да изпълнявате с определен ритъм, защото ако не го направите, това е като да свирите грешна нота в оркестъра и можете да чуете клавиша за изключване и той ще падне и вие няма получете този незабавен отговор.
Айми Гарсия
Този режисьор, който не вижда всички лица на спектакъла, няма право да отиде при актьорите.
Всеволод Майерхолд
Никога в живота си не съм се стремил да бъда партиен актьор.
Вячеслав Тихонов
Правите свои каскади като актьор и в крайна сметка се наранявате. Това не е ваша работа. Имате каскадьори. Каскадьори правят много пари.
Дани Трехо
Не можете да бъдете актьор в малък град - трябва да отидете в Ню Йорк или Лос Анджелис.
Джак Уайт
Това е едно от страхотните неща за това да си актьор. Трябва да научите всички тези неща, които нормалните хора не могат да учат.
Джейсън Момоа
Проблема е в това, че цялото кино е твърде идеално. Идеални злодеи. Идеален добър приятел. Това е твърде скучно. Признавам, че актьорите на изглеждат по-добре, отколкото са всъщност.
Джон Касаветис
Предишна
1
...
12
13
(Текуща)
14
...
16
Следваща