Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Актьор" - страница 10
Колкото по-добър е актьорът, толкова по-малко знаете за живота му. Искам да кажа, че никой не е по-добър от Де Ниро и не знаеш нищо за него, нали?
Мат Деймън
Няма малки роли; има само малки актьори.
Мелани Грифит
Моят мъж разбира, че всеки актьор или актриса сключва сделка с дявола всеки път, когато играе някоя роля.
Мерил Стрийп
На лицата на актьорите могат да се прочетат всички не изиграни от тях роли.
Мечислав Шарган
...ако актьорът има външен недостатък, той трябва да го направи любим за зрителя.
Никита Михалков
Всъщност сериозно бедствие е, когато един актьор, след като намери органичен образ и успешно го използва, стане негова жертва.
Никита Михалков
Истинският актьор и шизофреника ги разделя само тънка граница.
Никълъс Кейдж
Всеки актьор в дълбоко в душа си вярва на най-лошото което пишат за него. Режисьорите са все едно като събирачи на плодове - където има работа, там и отиват.
Орсън Уелс
Видите ли актьор, който се смее по всеки повод, то бъдете уверен: той е безработен. Тези, които работят, са уморени и изобщо не говорят.
Робърт Блох
Всеки италианец винаги е малко актьор, и да се бориш с това е напразно дело.
Анна Герман
Всички актриси трябва да бъдат повече от жени, а всички актьори по-малко от мъже.
Труман Капоти
Да станеш актьор е просто. Умението да не се стесняваш да пикаеш в голяма компания - това вече е нещо.
Уилям Дефо
В мен има двама човека - актьор и зрител. Често зрителят е недоволен от актьора.
Хенрик Сенкевич
Шон Пен е най-добрият актьор от нашето поколение.
Чарли Шийн
До колкото си спомням, аз винаги съм искал да бъда актьор.
Бен Афлек
Всеки мой филм е история на любовта с актьорите.
Бернардо Бертолучи
Актьорът е сурово месо, огъня под който разполага режисьора.
Виго Мортенсен
Обичайки фотографията и желаейки да бъде художник, всичко се оказва в процеса на създаване на филми. Странно е професионално да си свързан, защото те свързва с архитектурата, свързва те с живописта, свързва те с писатели, с актьори. Свързва ви с наистина всички изкуства.
Вим Вендерс
Болният старец не може да бъде такава развалина, както млад актьор в разцвета на силите си.
Гилбърт Кийт Честъртън
Актьорите, не умеещи да играят, вярват в себе си; и банкрутират.
Гилбърт Кийт Честъртън
Аз съм актьор, а не звезда.
Даниел Крейг
Ще играя, докато това ме интересува. Да бъдеш актьор е много сложно. Фактът, че всеки се опитва, да го каже е, за да със застрахова при неудачно избрана роля.
Даниел Крейг
Предишна
1
...
9
10
(Текуща)
11
...
16
Следваща