Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Актьор"
Ако станеш звезда, хората ще искат да те гледат. Но ако останеш актьор, те ще искат да гледат историята, в която участваш.
Морган Фрийман
Никога не съм казвал, че всички актьори са идиоти. Аз казвам, че с актьорите следва да се обръщаме както с идиоти.
Алфред Хичкок
Всеки писател е разочарован актьор, който рецитира своите редове пред скритата аудитория на черепа си.
Род Сърлинг
Ние актьорите сме нещо обратно на хората!
Том Стопард
В Париж всички искат да бъдат актьори. Никой не иска да бъде зрител.
Жан Кокто
Една актриса може да изиграе само жена. Е, аз съм актьор и мога да изиграя всичко.
Упи Голдбърг
Актьорите търсят отхвърляне. Ако не го получат, те отхвърлят себе си.
Чарли Чаплин
Ако има нещо, което е вредно за стомаха, то това е да гледаш на телевизионния екран как актьорите разказват за личния си живот.
Марлон Брандо
За четвърти път гледам този филм и трябва да ви кажа, че днес актьорите играха както никога досега.
Фаина Раневска
Получавам писма: "Помогнете ми да стана актьор". Отговарям "Бог помага!"
Фаина Раневска
Както душата вижда сънища, тя е театър, актьори и публика.
Джоузеф Адисън
Има три типа актьори: лоши, добри и велики. В лошите всичко е ясно, те играят бездарно, добрите играят добре. А великите не играят въобще - те просто живеят пред камерата.
Ален Делон
Как щях да накарам човек да лети? Как щях да убедя обществеността, че актьор може да лети?
Ричард Донър
Бебетата и кучетата са най-добрите актьори в киното.
Чарли Чаплин
Актьорите са агенти на промяната. Един филм, частица театър, музика или книга може да промени. Това може да промени света.
Алън Рикман
Има два вида актьори: такива които казват, че искат да са прочути, и такива, които лъжат.
Кевин Бейкън
Когато актьорът не разбира, кого точно играе, то по неволя играе самия себе си.
Василий Ключевски
Аз съм чувствителен писател, актьор и режисьор. Приказките за бизнес ме отблъскват. Ако искате да говорите за бизнес, обърнете съм моя противен личен мениджър.
Силвестър Сталоун
За да бъдеш актьор, ти трябва да бъдеш дете.
Пол Нюман
Актьор - това е човек, който не слуша, докато не говорят на него.
Марлон Брандо
Никога не съм се възприемал сериозно като актьор.
Оуен Уилсън
Да бъдеш актьор не означава да създаваш нещо. Това означава да обясняваш нещо.
Пол Нюман
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
...
16
Следваща