Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Шанс" - страница 8
Скъпи Боже, благодаря ти за този нов ден, неговата красота и светлина. Благодаря ви за моя шанс да започна отново. Освободете ме от ограниченията от вчера. Днес може да се преродя. Нека стана по-пълно отражение на Твоето сияние. Дай ми сила и състрадание, смелост и мъдрост. Покажи ми светлината в себе си и в другите. Мога ли да разпозная доброто, което е достъпно навсякъде.
Мариам Уилямсън
Ако искате вашата компания да успее, трябва да имате доверието във вашия бизнес, за да заложите на бъдещето му - да рискувате да унищожите посредствен бизнес модел за шанса да имате силен.
Марк Рандолф
"Това никога няма да работи" е моят шанс да споделя всички тайни, които съм натрупал за 40 години кариера като предприемач - тайни, които могат да помогнат на всеки да превърне мечтата си в реалност.
Марк Рандолф
Помислете за това, ако трябва, но запомнете: ако нещо си струва да се преследва, не бива да губите време. Ситуациите се променят по-бързо, отколкото можете да разцепите череп на орк, и моментно колебание може да ви струва шанса.
Маркус Хайц
И ако наистина мога да видя бъдещето, тогава какво означава това? Има ли смисъл в живота ни, ако всичко вече е навън и само чака да се случи? Защото ако беше така, тогава животът наистина би бил ужасно чудовище, без шанс да избяга от съдбата, от съдбата. Би било като да четеш книга, но да я четеш назад, от последната глава надолу до глава първа, така че краят вече ти е известен.
Маркъс Седжуик
Ако вместо това се окажете, че често съжалявате някой, който постоянно ви наранява или други хора и който активно агитира за вашето съчувствие, шансовете са близо 100 процента, че имате работа със социопат.
Марта Стаут
Въведението е първият и най-добрият шанс да спечелите вниманието на хора, които иначе не биха се загрижили. Първото нещо, което трябва да направите, е да накарате хората да повярват, че това, което трябва да кажете, е подходящо и важно.
Мартин Лойд-Джоунс
Докато се стремите към справедливи резултати, осъзнайте, че това, което контролирате, са вашите намерения и действията, които произтичат от тях. Фокусирането върху собствените си действия ще ви даде най-добрия шанс да постигнете външни цели.
Матю Дж. Ван Натта
Понякога се подлудяваме с това как нашите книги ще бъдат "видени", когато всъщност вече знаем за какво става въпрос и къде са нашите мания. Ако можем да превърнем тези обсесии във художествена литература, тогава има приличен шанс те да бъдат "достойни за художествена литература", както вие го наричате. Идеята за "почистването на идеи" е сложна.
Мег Уолицър
Аз имам по-големи шансове да умра от глад, от колкото да си приготвя обяд!
Меган Фокс
Ако не можете да отидете в средно училище, момчетата отиват, а момичетата не, вие сте затворени в цикъл на бедност, защото нямате шанс.
Мелинда Гейтс
Стартирахме нашата фондация, защото вярваме, че имаме реална възможност да подпомогнем развитието на справедливостта по целия свят, да помогнем да се уверим, че независимо от това къде е роден човекът, той или тя има шанса да живее здравословен, продуктивен живот.
Мелинда Гейтс
Ако попитате, кой има шанса да се премести в града и да намери добра работа в развиващия се свят? Това е мъж. Кой остава да се грижи за децата у дома? Това е жената.
Мелинда Гейтс
Вслушайте се в този глас, който ви казва да не вярвате на някого, въпреки че той е невероятно очарователен, спомнете си Уикъм и Уилоуби и всички онези кадъри. И дайте шанс на друг мъж, въпреки че той не е вашият обичаен тип - спомнете си г-н Найтли и полковник Брандън и всички онези тихи герои.
Мена ван Праг
Шанс. Тя се вплита в живота ни като златна нишка, понякога се заплита, заплита и се къса по пътя. Свободните нишки остават да висят, но навътре и навън, напред и назад продължават, тъкането продължава. Не спира.
Мери Пиърсън
Трябва да продължа да се изправям пред мрака. Ако се изправя и се изправя пред нещото, от което се страхувам, имам шанс да го победя. Ако просто продължа да избягвам и да се крия, това ще ме завладее.
Мери Поуп Озбърн
Всеки глупак е чувал, че националността е езикът, на който мислите. Само че не всички глупаци са имали шанс да проверят това, като се научат да мислят на друг език.
Мерси Шели
Без ефективни държави, работещи с активни и ангажирани граждани, има малък шанс за растеж, който е необходим за премахване на глобалната бедност.
Ангъс Дийтън
В най-непредсказуемия, безкрайно важен момент на човек се дава един единствен шанс: значи такъв е бил.
Мъри Бейл
Бунтът срещу тиранин е аморален само когато няма шанс.
Мюриъл Спарк
Бях най-младото момиче сред моите братя и сестри, обикновено момиче на село, което може би беше по-щастливо от другите братя и сестри, тъй като имам шанса да отида на училище.
Надия Мурад
Наистина е нещо за хората, които наближават 30, да погледнат какво означава това за тях. Мисля, че навършването на 30 е шанс да се идентифицираш отново със себе си.
Нийл Патрик Харис
Предишна
1
...
7
8
(Текуща)
9
...
16
Следваща