Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Шанс" - страница 6
Ако ние не променим системата, то при всяко трето чернокожо момче има шанс са е окаже в бъдеща в затвора.
Бърни Сандърс
Ревът като тигър превръща някои деца в пианисти, които дебютират в Карнеги Хол, но само смачкват други. Гушкането дава на някои извинение да се провалят, а на други шанса да успеят.
Айлет Уолдман
На всеки от нас е даден шанс, и след като е го пропуснем, ние го заместваме с нещо второстепенно.
Алън Милн
Има удоволствие да обичаш някого, дори когато знаеш, че няма шанс той да те обикне. Болката, която изпитвах, ми даде да разбера, че все още съм жив.
Габриел Зевин
Пожелах си неща и никога не съм имал шанса... Време е да спрем да мечтаем и да направим нещо по въпроса. Трябва да знаеш какво искаш, след това... върви.
Деб Калети
Да се надяваме при най-екстремните обстоятелства е акт на непокорство, който позволява на човек да живее живота си според собствените си условия. Част от човешкия дух е да издържиш и да дадеш шанс на чудото да се случи.
Джеръм Групман
Бях научил, че всеки пациент има право да се надява, въпреки дългите шансове, и моята роля беше да помогна за подхранването на тази надежда.
Джеръм Групман
Работниците на достойни работни места гледат на икономиката като на несправедлива, ако те или техните деца нямат почти никакъв шанс да се изкачат до по-високо ниво на социално-икономическата стълбица.
Едмунд Фелпс
Свободата ни дава шанс да осъзнаем своята човешка и индивидуална уникалност.
Ерик Хофер
Разводът е мое съжаление и майка ми смята, че е трябвало да останем заедно. Сега той се ожени повторно, така че няма шанс да се съберем отново.
Карол Вордерман
След пет ужасни филма признах провал и казах, че не съм създаден да бъда актьор. Но колко хора получават шанс да изживеят мечтата си?
Кен Бруен
Всички сме изгубени. Най-добрият шанс който имаме е да се скитаме в този живот с хората, които имат значение.
Кристен Ашли
Хората, които остават в един и същи град с едни и същи приятели през целия си живот, никога не получават шанс да разберат кои всъщност могат да бъдат, защото винаги ще бъдат считани за това, което са били.
Лиса Ангър
Усещам проблясък на мъка толкова силен, че почти ме кара да извикам: не за това, което съм загубил, а за пропуснатите шансове.
Лорън Оливър
Колко шанса би имал да направиш мюзикъл за сериен убиец? В момента, в който Тим Бъртън ме приближи бях съгласен.
Джони Деп
Шансът е втори господар.
Плиний Стари
Ти си небесната Халеева комета; имаме един шанс да те видим как блестиш.
Макс Лукадо
Победата става неизбежна, ако за поражението не остане нито един шанс.
Мирзакарим Норбеков
...ценете какво означава да свършите един ден работа. Това е нашият единствен шанс да направим нещо продуктивно днес и със сигурност не е достъпен за някого само защото той наддава високо. Един работен ден е вашият шанс да правите изкуство, да създадете подарък, да направите нещо, което има значение. Тъй като работата ви се подобрява и изкуството ви става все по-важно, конкуренцията за вашите подаръци ще се увеличи и ще откриете, че можете да бъдете по-придирчиви към кого да ги дадете.
Сет Годин
Първото правило в политиката е, че няма правила, поне не в смисъл на неизбежни поражения или неизбежни победи. Ако имате правилната политика и правилната стратегия, винаги имате шанс да спечелите. Без тях можете да загубите, без значение колко сигурна изглежда победата.
Тони Блеър
Хората са толкова заети да преследват щастието - ако забавят и се обърнат, ще му дадат шанс да ги настигне.
Харолд Кушнер
Има ли шанс човечеството да оцелее трайно и успешно на планетата Земя и ако да, как?
Бъкминстър Фулър
Предишна
1
...
5
6
(Текуща)
7
...
16
Следваща