Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Шанс" - страница 3
Именно с децата имаме най-добрия шанс да изучим развитието на логическите знания, математическите знания, физическите знания и т.н.
Жан Пиаже
Именно армията окончателно прави от теб граждани; без нея в теб още има шанс, макар и нищожен, да останеш човешко същество.
Йосиф Бродски
Хазартът беше по-безопасен от войната. Също и по-забавен. Най-хубавото е, че му даваше по-добри шансове.
Лари Нивън
Аз искам или по-малко корупция, или повече шанс да участвам в нея.
Ашли Брилиант
Шанс е дума празна от смисъл. Нищо не може да съществува без причина.
Волтер
Шансът все още не е удовлетворил надеждата на страдащ народ.
Маркъс Гарви
Всички хора са родени предприемачи. Някои получават шанс да разгърнат този капацитет. Някои никога не са имали шанса, никога не са знаели, че той или тя има този капацитет.
Мухамад Юнус
Защото тук е истината: Ако искате да имате шанс да срещнете някого, с когото сте истински съвместими, никога не поставяйте най-доброто от себе си.
Огастин Бъроуз
Ако искате да си дадете справедлив шанс да успеете, никога не очаквайте твърде много твърде скоро.
По Бронсън
Факелът още гори, и докато той гори, за всички нас остава шанс да освети утрешният ден, шанс за светло бъдеще. Тази надежда придава смисъл на моя живот.
Робърт Кенеди
Не мисля, че трябва да се доказвам на някого. Аз не очаквам от някого подаяния. Аз не съм от този тип хора който крещи "Дайте ми шанс! Аз ще ви покажа на какво съм способен!". Знаете ли, на мен ми е все едно.
Робърт Патинсън
Шансът е толкова безмилостен, колкото и необходимостта.
Саймън Блекбърн
Винаги се старая да работя с най-добрите. Когато работиш с тези, които те превъзхождат, у теб се появява шанс да надминеш сам себе си.
Сам Рокуел
Няма да има шанс изобщо да опознаем смъртта... ако се случи само веднъж.
Согиал Ринпоче
Този клуб се стреми да печели трофеи и ние имаме шанс да върнем най-великия трофей от всички на Анфийлд, така че това очевидно означава много.
Стивън Джерард
Шансовете бяха срещу нас, но ние заслужаваме да сме там, където сме.
Стивън Джерард
Няма прекалено голяма борба, няма много шансове, защото дори ако се провалим - да трябва да паднем - ще знаем, че сме живели.
Стивън Ериксън
Тайната на будизма е да премахне всички идеи, всички концепции, за да може истината да има шанс да проникне, да се разкрие.
Тик Нят Хан
Животът ви предлага хиляди шансове... всичко, което трябва да направите, е да изберете един.
Франсис Мейс
Ако човек чете достатъчно книги, има шанс да се бие. Или по-добре, шансовете за оцеляване се увеличават с всяка прочетена книга.
Шърман Алекси
Завиждам на атеистите. Ако предположим, че те грешат, то след смъртта те ще имат шанс да се убедят в своята погрешност. Ако предположим, че грешат вярващите, то за своята погрешност няма да разберат никога.
Азия Ардженто
Аз всъщност съм евангелски атеист, но има нещо, което признавам за религията: че дава на хората шанс да се предадат.
Брайън Иноу
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
...
16
Следваща