Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Шанс" - страница 2
Понякога не ни се предоставя втори шанс и е по-добре да приемаме подаръците, които светът ни прави.
Паулу Коелю
Ако нито Шоу, нито Айнщайн не са могли да излъжат смъртта, то какви са моите шансове? Практически никакви.
Мел Брукс
Колкото повече дяволи имаме в себе си, толкова повече шанс имаме да образуваме ангели.
Никос Казандзакис
Бих искал да бъда саксофонист. Не знам защо, но се преструвам, че съм саксофонист, когато слушам музика. Имам толкова голям шанс да свиря на саксофон, колкото и да уча как да летя.
Ричард Прайс
И идва момент в живота ти, когато осъзнаеш, че ако не се възползваш от възможността да бъдеш щастлив, може никога повече да не получиш нов шанс.
Ричард Русо
Всеки момент е шанс за нас да постигнем мир със света, да направим мира възможен за света, да направим щастието възможно за света.
Тик Нят Хан
Никога не губете шанса да кажете добра дума.
Уилям Мейкпийс Такъри
Аз не изглеждам като Холи Бери. Но шансовете сочат, че тя може да започне да изглежда като мен.
Упи Голдбърг
Богатството често отнема шансове на мъжете, както и бедността. Няма кой да каже на богатия да продължи да се стреми, защото богат човек прави закона, който освещава и осветява собствения му живот.
Шон О'Кейси
Всички тук биха умрели в името на истината. Всички тук лъжат постоянно при най-малкия шанс за лична изгода. Това означава да си учен.
Грег Еган
Ако мъжът и жената са способни да се уважават и да приемат различията си един от друг, тяхната любов има шанс да разцъфти.
Джон Грей
Надеждата е най-вълнуващото нещо в живота; ако ти честно вярваш, че любовта е там, тя ще дойде. И даже ако тя не дойде, при теб има шансове, че това скоро ще се случи.
Джош Хартнет
За мен беше чест и привилегия да имах шанса да се върна във футболния клуб Ливърпул като мениджър.
Кени Далглиш
Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление.
Коко Габриел Шанел
Всички видове, способни да разберат този факт, се справят по-добре в борбата за съществуване, отколкото тези, които разчитат само на собствените си сили: вълкът, който ловува в глутница, има по-голям шанс за оцеляване от лъва, който ловува сам.
Кристиан Лоус Ланге
Трябва да кажа, че "Дайте шанс на мира" винаги ми е изглеждало като разумен съвет.
Пиер Елиът Трюдо
Самият аз съм практически хетеросексуален, но бисексуалността удвоява шансовете ви за запознанство в събота вечер.
Уди Алън
Днес да не започнеш е много, много по-лошо от грешката. Ако започнете, имате шанс да се развиете и да се приспособите, за да превърнете грешното си в правилно. Но ако не започнеш, никога няма да получиш шанс.
Сет Годин
О, аз съм божи човек, и преди да изляза на пистата се моля на господа. Моля, за това той да ми даде шанс да демонстрирам най-доброто, на което съм свободен.
Юсейн Болт
Мисля, че роклята, прическата и гримът са решаващите фактори при проектирането на привлекателна персона и дават шанс на човек да подобри най-добрите си физически характеристики.
Вивиан Уестууд
Дайте на Мирът шанс.
Джон Ленън
Какво съм аз, освен шанс в безкрайните вероятности да не съм бил!
Емил Чоран
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
...
16
Следваща