Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Шанс" - страница 13
Какво е да живееш в Ню Йорк. Да се преместиш тук и да не познаеш душа. Чист лист, шанс да се отдалеча от миналото и да започна отначало ... Ще се престоря на прохлада. Бавно ще науча изкуството да не показвам, че съм изненадан, впечатлен или трогнат. Ще усетя приповдигнатостта, която идва от анонимността. Ще почувствам комфортната самота да се скитам по алеите в прилив на човечеството, страничните улици от себе си.
Джон Кени
В календарът не трябва да има свободни дни. Това е лошо знамение. Двадесет и четири часа изпуснати шансове.
Джон Кори Уейли
Това е основното значение на интернет - той дава шанс на всеки да обяви съществуването си пред света.
Джон О'Фаръл
Бях много болен като дете и имах много алергии, така че бойните изкуства ми дадоха шанс да се чувствам силен.
Долф Лундгрен
Правило №2 Живота предлага само няколко шанса. Невероятно важно е първото впечатление. Не го губете напразно. Понякога удачният грим може да е по-удобен от магистърска степен. Да не говорим за добрият сутиен.
Дона Кауфман
Мечтай, за това което искаш; отиди, където искаш да отидеш, бъди с този, с който искаш да бъдеш, понеже ти имаш само един живот и само един шанс.
Дуейн Джонсън
Работих много усилено, за да изградя кариера сам. Наскоро навърших 30 години и ми отне много време, за да получа шанса да направя игрален филм и да го направя според моите условия.
Дънкан Джоунс
Вие имате по-големи шансове от моите: младостта е велико нещо.
Александър Островски
...ако не спечелим новата студена война при условията на нашия избор, ние ще се бием във време и място, избрани от нашия противник, и шансовете ще бъдат намалени срещу нас.
Едуар Лукас
Хаосът ражда шансове - поне за малкото късметлии и винаги е било така.
Ерик Х. Клайн
Има място за анализ, но е подходящо да бъде доста фатално в молитвата и медитацията. Не дисектирайте Божията любов, но я почувствайте. Не дисектирайте божествената интелигентност, но я осъзнайте. Не се чудете как Бог може да реши този проблем, а просто Го гледайте как го прави по свой начин-и Той ще го направи, ако му дадете шанс. Знаете, че Бог е Любов. Така че продължете напред и не се занимавайте теоретично с това.
Емет Фокс
Основното нещо е да не знаете какво търсите. И тук, както и на други места, веднага щом ви се струва, че сте намерили ключа за разгадаването на мистерията, губите всеки шанс да намерите истината.
Жак Шесекс
Шансовете да постигнете идея до завършване са обратно пропорционални на времето, което сте прекарали да говорите за нея предварително.
Жан-Филип Тусен
Едно е да направите избор, а друго е никога да нямате шанс.
Али Конди
Злото беше необходимо, защото без него свободната воля беше невъзможна и без свободна воля не можеше да има растеж - нито движение напред, нито шанс за нас да станем това, което Бог копнееше да бъдем. Ужасно и всемогъщо като злото понякога изглеждаше в свят като нашия, в по-широката картина любовта беше преобладаващо доминираща и в крайна сметка щеше да бъде триумфална.
Ибън Алегзандър
Човек по някаква причина е толкова нетърпелив да даде нови шансове за страдание на онези, които са го засегнали.
Ингвар Амбьорнсен
Отнасяйте се към всеки проблем като към нова възможност. Проблемите дават потресаващи шансове.
Ингвар Кампрад
Има въпроси, които трябва да бъдат зададени в точното време, а понякога този шанс се появява само веднъж. Не попитах навреме - и шансът беше загубен.
Йенс Кристиан Грьондал
Ако шансовете са срещу вас, хаосът е ваш приятел.
Йоаким Зандер
Толкова съм патриотичен, мисля, че всяко британско дете трябва да има шанс да порасне и да стане наш държавен глава.
Йохан Хари
Напрежението е свидетелство за неувереност, но и наличие на шанс.
Йохан Хьойзинха
Разбирам необходимостта да държите нещата под контрол, да излъчвате образа, който отчаяно искате хората да видят, защото истинският е страшен и непредвидим и може да поеме, ако му дадете шанс.
Карма Браун
Предишна
1
...
12
13
(Текуща)
14
...
16
Следваща