Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Шанс" - страница 11
Основата за нова ера беше положена вчера. Човекът получи първия си шанс да стане истински цивилизован, когато му беше нужна смелост да постави под съмнение всички неща и превърна "знанието и разбирането" в основата, върху която да създаде по-разумно и разумно общество от човешки същества.
Хендрик ван Луун
Двойките често изживяват години на лъжа, опитвайки се да защитят и спасят една връзка, като същевременно унищожават всякакви шансове за реална връзка.
Хенри Клауд
Враждебните тълпи са огромни като пространство. Какъв шанс има всички да бъдат покорени? Нека този ядосан ум бъде свален и всеки враг тогава и там е унищожен.
Шантидева
Да, всички знаем, че има голям шанс ракетите да не работят правилно, когато хората от правителството най-накрая дойдат да ги вземат, но с годините спряхме да се тревожим за това. Дълбоко в себе си повечето от нас смятат, че така е по-добре. В края на краищата, ако има семейства в далечни страни със собствени ракети в задния двор, въоръжени и насочени към нас, ние се надяваме, че те също са намерили много по-добро приложение за тях.
Шон Тан
Възрастната част също знае, че въпреки че ще бъде много тъжно, ако връзката се провали, тъгата ще отшуми с времето, ще бъде възможно да се върнете към стария живот и някой ден ще има шанс за нова любов.
Щефани Щал
Когато пишеш роман - или просто живееш - понякога ти се струва, че сам водиш война и шансът ти да спечелиш е минимален.
Ърнест Клайн
Ако бързате да намерите щастието, намалете темпото. Дайте му шанс да ви настигне.
Ърни Зелински
От време на време ще ви бъде даден шанс да бъдете интелектуални или приятни. Оставете интелектуалността на другите.
Ърни Зелински
Наслаждавайки се на семейството си, времето си сред природата и шанса да върша работа, която намирам за безкрайно очарователна и полезна. Усмивката ми става още по-голяма, когато си мисля колко щастлив съм да имам такива удоволствия, които да са част от ежедневието ми.
Барбара Фредриксън
Животът не е игра с нулева сума. Не ви дължите нищо и нещата се случват както се случват. Понякога просто така, че всичко да има смисъл, понякога толкова несправедливо, че всичко е съмнително. Извадих маската от лицето на съдбата и намерих само шанс отдолу.
Бенедикт Уелс
Ако сърцето ви все още е разбито, защото сте били нападнати от някой, когото сте обичали, вероятно ще бъдете заети с това да не се нараните отново и да се страхувате да се отворите пред някой нов. Всъщност можеш неволно да се опиташ да ги нараниш, преди те да имат шанс да те наранят.
Бесел ван дер Колк
Отиваш и купуваш билет за лотария. Имате също толкова шансове да бъдете поразени от мълния, колкото и да спечелите лотарията.
Бил Козби
Целта ми номер едно като писател на трилъри е да ви забавлявам. Но имам шанс не само да забавлявам хората, но да ги накарам да затворят моята книга и да бъда по-умни, като я прочетат.
Брад Тор
Толкова галактики, толкова планети навън във Вселената обикалят толкова много звезди... просто има чувството, че има много голям шанс, че има друга планета, подобна на Земята, която е в състояние да поддържа някакъв живот, подобен на този с който ние сме запознати.
Брайън Грийн
Според Розуел имах шанс. Въпреки това да имаш шанс не означава да знаеш как да го използваш.
Брена Йованоф
Болестта със сигурност е един от начините, по които животът ни опитва и ни дава шанс да бъдем героични. Въпреки че малко от нас ще спечелят олимпийски златни медали или ще убият дракони, болестта може да бъде искрата или дарбата, която позволява на много от нас да изживеят личните си митове и да станат герои.
Бърни С. Сийгъл
Има шанс един ден да доведем тази потребителска революция до края и да се научим как да консумираме последното, което още не знаем как да консумираме - държавата.
Валерий Панюшкин
О, ако само можехте да разберете навреме, че животът, макар и много рядък, все пак понякога ви дава шанс да изберете: да живеете по-добре или да бъдете по-добри!
Василий Веденеев
Мисля, че нужно, според възможностите, да дадеш на човека шанс.
Владимир Етуш
Когато се проваляме многократно или когато реагираме на провала по начини, които свалят увереността ни, самочувствието ни и шансовете ни за бъдещ успех, рискуваме да позволим на емоционалния си студ в гърдите да се превърне в психологическа пневмония.
Гай Уинч
Само нарцисите и героите стоят непоколебими срещу шансовете. Повечето рационални хора имат представа и намират своите лагери.
Гарднър Дозоа
Повече от четири месеца, които имах шанс да остана на орбита, успях да се убедя: няма по-добра работа, отколкото в космоса, но няма по-добър живот, отколкото на Земята!
Георгий Гречко
Предишна
1
...
10
11
(Текуща)
12
...
16
Следваща