Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Шанс" - страница 10
Реалността понякога утолява надеждата. Ето защо, срещу всички шансове, надеждата оцелява.
Рьоне Шар
И това беше част от трагедията: току-що бях започнал да я опознавам. Тъгувах за връзката, която можеше да процъфти, но нямаше шанс да се развие.
Сай Монтгомъри
Колко прекрасно би било да изживеем цял живот с такава свобода да опитваме нови неща, да преживяваме непознатото и да се изправяме пред страховете си. За много възрастни е трудно да излязат там и да поемат тези шансове, но децата са по-склонни да освободят своите забрани и наистина да живеят живота си. Ако успеем да ги научим да възприемат това чувство, когато са млади, надяваме се, че то ще остане с тях до края на живота им.
Рон Кларк
За самотните хора дъждът е шанс да бъдат докоснати.
Саймън ван Буй
Тъй като само успешните хора страдат от синдрома на самозванеца, шансовете са, че ако го имате, значи познавате бизнеса си много добре.
Санди Ман
Какви са шансовете да има Бог всъщност?
Сара Силвърман
И докато има живот, винаги има шанс нещо да се случи...
Антал Серб
Хипотетичното минало перфектно време, времето на пропуснатите шансове.
Селест Инг
Ако ми се беше отдал шанса да изживея живота си отначало - аз бих го изживяла по същият начин.
София Ротару
Шансът благоприятства свързания ум.
Стивън Джонсън
За мен всяка книга, която пиша, също е шанс да вляза и да проуча, да прочета и науча неща, за които може би съм знаел само малко преди.
Тад Уилямс
Никой няма да ми диктува. Аз съм човекът. И ако някой може да ме докаже, че греша, шансът му е на боксов ринг. Не ти харесва - смени станцията.
Тайсън Фюри
Мъжете и жените не живеят само от културата, огромното мнозинство от тях през цялата история са били лишени от шанса изобщо да живеят с него, а онези малцина, които имат късмета да живеят с него сега, са в състояние да го направят благодарение на труда на онези, които не го правят.
Тери Игълтън
Опитът да се намери човешка страна на героя е начин да им се даде шанс да има хора като тях.
Том Елис
Осъзнавайте решенията си. По-важното е да поемат отговорност за последствията, които носят. Когато се борите с вашите страсти и цели, бъдете търпеливи и никога не спасявайте! В крайна сметка ще получите шанса си. Помнете, че само силните ще оцелеят. Бъдете готови да пожертвате неща, които обичате, за да постигнете мечтата си. Очаквайте разочарования, защото ще се случват отново и отново. Просто никога не забравяйте, че определено има гърне със злато в края на тази дъга - просто кучи син е да стигне до там!
Съли Ерна
Никога не му се е налагало да прави корекции и компромиси, които други хора са приемали в началото на своята романтична кариера; никога не е имал шанс да научи урока, на който Сара го учеше всеки ден - че красотата е само част от нея и дори не най-важната част, че има сделки между хора, които се случват на някакво мистериозно ниво под кожата, или може би дори отвъд тялото.
Том Перота
Но сега какъв шанс имаше тя? На седемнадесет години Клер видя, че животът се простира безкрайно пред нея, сух и безнадежден.
Антоанет Мей
Нищо не ни кара да променяме отношението си към риска повече от опустошителна, разрушаваща живота диагноза. Когато всичко друго се провали, ние сме готови да поемем всякакви шансове, възлагаме всичките си надежди на действия, за които дори не сме мислили в добрите стари времена.
Антъни Уорнър
За да бъдеш добър лидер, трябва да си добър комуникатор. Като лидер трябва да съобщавате намерението си при всеки шанс, който получите, и ако не успеете да го направите, ще платите последствията.
Уилям Х. Макрейвън
През цялата история винаги е имало воини, които са разбирали рисковете от служенето. Те разбраха, че има шанс животът им да бъде загубен в преследването на по-голяма цел. Те разбраха, че могат да загинат, докато се опитват да защитят другите.
Уилям Х. Макрейвън
Никой не ме заблуждава, не давам втори шанс и никога не пилея сълзи над хора, които не си заслужават. Спестявам ги за хората, които са.
Флетчър Прат
Шансът е единственият източник на истинска новост.
Франсис Крик
Предишна
1
...
9
10
(Текуща)
11
...
16
Следваща