Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Шанс"
Проблемът е шанс да направите всичко възможно.
Дюк Елингтън
Равните възможности означават, че всеки има в еднаква степен предоставеният шанс да стане некомпетентен.
Лоурънс Питър
Съдбата не е въпрос на шанс. Тя е въпрос на избор. За нея не се чака, тя се постига.
Уилям Дженингс Брайън
Всичко, за което аз моля е това да ми дадете шанс да докажа, че парите не могат да ме направят щастлив!
Спайк Милиган
Нека дадем на природата шанс – тя знае по-добре от нас.
Мишел дьо Монтен
Умният човек не прави сам своите грешки - той дава шанс и на другите.
Уинстън Чърчил
Всичко, което казваме е да се даде шанс на мира.
Джон Ленън
Никога не ти се дава мечта, без да ти се даде шанс да я осъществиш.
Ричард Бах
Всяка жена, сядайки пред тоалетната масичка, става художник и се потапя в света на изкуството. По-точно получава този шанс.
София Лорен
Невъзможно - това е просто голяма дума за малки хора, зад която да се крият. На тях им е по-лесно да живеят в обикновен свят, от колкото да намерят сили да променят нещо. Невъзможно - това не е факт. Това е само мнение. Невъзможно - това не е присъда. То е предизвикателство. Невъзможно - това е шанс да докажеш. Невъзможно - това не е завинаги. Невъзможното е възможно.
Мохамед Али
Колкото по-стар ставаш, толкова по-ясно виждаш, в какво е нещастието на този свят. Негово величество Шансът върши три четвърти от работата.
Фридрих II Велики
Ако имате мечта, дайте й шанс да се случи.
Рич Девос
Няма шанс iPhone да придобие значителен пазарен дял. Няма шанс.
Стив Балмър
Крадецът или измамникът, който е придобил огромно богатство от своето престъпление, има по-голям шанс от малкия крадец да избяга от строгото наказание на закона.
Торстайн Веблен
Аз презирам лотарията. Има по-малък шанс да станеш милионер, отколкото да бъдеш ударен в главата от падащ астероид.
Брайън Мей
Игрите ви дават шанс да се отличите и ако играете в добра компания, нямате нищо против, ако загубите, защото сте имали удоволствието от компанията по време на играта.
Гари Гигакс
Няма сигурност на този свят. Има само шанс.
Дъглас Макартър
Всички отхвърлени любовници трябва да имат втори шанс - с някой друг.
Мей Уест
Гениалността може да се окаже просто един мимолетен шанс. Само работата и волята могат да й дадат живот и да я превърнат в слава.
Албер Камю
Понякога, и по-специално при работа с диктатор, единственият шанс за мир е готовността за война.
Тони Блеър
Живот - това е колелото на фортуна, и това е моя шанс да го завъртя.
Тупак Шакур
Жените, които се държат добре, нямат шанс да влязат в историята.
Кристина Агилера
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
...
16
Следваща