Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Помощ" - страница 9
Вие създавате свой собствен живот с помощта на мислите си и закона на привличането и всеки човек прави точно същото.
Ронда Бърн
Сексът все още е най-интересната тема под слънцето. Хората ще кажат, че жена ми е твърде уморена или съпругът ми е твърде уморен, а аз слушам и казвам "отидете за помощ".
Рут Уестхаймер
Британците са британците. Те по-скоро ще умрат в канавката, отколкото да помолят за помощ.
Саймън Кларк
Ще разработя свой имидж. Аз съм оригинален мъж. Един и единствен. Просто ми трябва помощ.
Сам Шепърд
Защото никой няма да поддаде упорито своите свободи, нито може лесно да бъдат покорени, където знанието е разсеяно и добродетелта запазена. Напротив, когато хората са всеобщо невежи и развратни в своите нрави, те ще потънат под собствената си тежест, без помощта на чужди нашественици.
Самюел Адамс
Ние никога няма да бъдем изоставени от Небето, докато действаме достойно за неговата помощ и защита.
Самюел Адамс
Но да приемеш помощ съвсем не означава да изгубиш контрол.
Сара Десен
Ненасилствената техника не зависи от нейния успех от добронамереността на потисника, а по-скоро от непрестанната Божия помощ.
Сесар Чавес
Ако беше публикувано от глас от небето, че дванадесет бедни мъже, извадени от лодки и потоци, без никаква помощ от учение, трябваше да завладеят света до кръста, това можеше да се смята за илюзия против всякакъв разум на хората; но ние знаем, че е било предприето и постигнато от тях.
Стивън Чарнок
Всяко поклонение е изстреляно погрешно, което не е насочено към и ръководено от мислите за силата на Бог, от чиято помощ се нуждаем.
Стивън Чарнок
Хората не обичат да се избавят от недостатъците си, предпочитат да ги скриват с помощта на достойнства.
Тадеуш Котарбински
Моля се за прошка, за помощ и напътствие, да бъда по-добър човек, за здравето на семейството ми, светът да бъде по-добро място.
Тайсън Фюри
Мога да седя тук като човек, който е преживял най-високите върхове и най-ниските спадове, и знам точно през какво преминаваш. Но моето послание към вас днес е, че помощта е зад ъгъла.
Тайсън Фюри
Икономиката и политиката са толкова преплетени и взаимосвързани, че сегашната политика, основната политика, политиката на екстремния център са нищо друго освен версия на концентрирана икономика. А това означава, че всяка алтернатива - алтернативен капитализъм, ляво кейнсианство, намеса на държавата в помощ на бедните, отмяна на приватизацията - се превръща в огромен проблем. Срещу него е обърната цялата тежест на крайния център и неговите медии, което реално сега започва да вреди на демокрацията.
Тарик Али
Казват, че философията се занима с търсене на истината, но всъщност, вероятно, само фантазира на нейна сметка, а през това време литературата с помощта на фантазията, по-скоро от всичко открива истината.
Антонио Табуки
Никой писател няма право да прави толкова много пари. Наистина без дяволска помощ никой писател не може.
Уоле Шоинка
Помогнете на слабият, може би един ден той ще стане по-силен от вас, и тогава ще имате нужда от неговата помощ.
Филип Ванденберг
Хората, които срещам днес, особено журналистите, които ме интервюират, са учудени да чуят, че Ленин всъщност ми е казал, че комунизмът не работи и че революцията се нуждае от американски капитал и техническа помощ.
Арманд Хамър
Погрешното схващане, че светът се влошава, е много трудно да се поддържа, когато поставим настоящето в неговия исторически контекст. Не трябва да омаловажаваме трагедиите на сушите и глада, които се случват в момента. Но познаването на трагедиите от миналото трябва да помогне на всеки да осъзнае как светът е станал много по-прозрачен и много по-добър в получаването на помощ там, където е необходима.
Ханс Рослинг
Нарисувайте вашата картина с помощта на светлините. Светлините определят текстурата и цвета - сенките определят формата.
Хауърд Пайл
Съществува силен контраст между ефектите от чуждата помощ и доброволните частни инвестиции: чуждестранната помощ преминава от правителство към правителство. Следователно тя е почти неизбежно държавническа и социалистическа.
Хенри Хазлит
Всички тези заблуди на предсказанието имат своя корен и основа от астрологията. Защото, независимо дали се проверяват очертанията на тялото, лицето или ръката, дали се вижда сън или видение, дали се прави справка с маркиране на вътрешностите или лудо вдъхновение, първо трябва да има небесна фигура, издигната с помощта на цели индикации, заедно с предположенията на Знаците и Сходствата, те се стремят да открият истината за желаното.
Хайнрих Корнелий Агрипа фон Нетесхайм
Предишна
1
...
8
9
(Текуща)
10
...
16
Следваща