Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Помощ" - страница 12
Човек с помощта на науката е в състояние да поправи несъвършенството на своята природа.
Илия Мечников
Любовта един към друг не е достатъчна, за да продължи една връзка. Истинското лепило, което държи двойка (или приятели или семейство) заедно, е усилието, което се полага в помощ на други, които се нуждаят от финансова, здравна, лична или емоционална помощ. Днес поддържайте връзката си с любим човек, като намерите начини, по които и двамата можете да помогнете на другите с искрено сърце.
Йехуда Бърт
Помощта вече е тук. Да, помощта вече е налице. Бог и неговите ангели просто чакат да ни помогнат и те чакат да се появим. Наша работа е да приемем помощта, която вече е там за нас.
Кайл Грей
Трудно е да защитиш другите, ако самият ти се нуждаеш от помощ.
Карл Май
Дайте ми благодатта да разсея негативните си мисли за себе си днес. Вдъхвам благодатта на добротата в сърцето си. И нека благодатта на изцелението се лее изобилно към всеки, който се нуждае от помощ.
Каролайн Мис
Винаги ще получите помощ в рамките на секунда след молитва. За да разпознаете помощта, трябва да видите всичко в живота си от тази секунда нататък като част от отговора на вашата молитва.
Каролайн Мис
Възможно е дори желаното преразпределение да се осъществи по-скоро чрез политика по изменение на климата, отколкото иначе, или да бъде постигнато по-ефективно чрез политиката в областта на климата, отколкото чрез пряка чуждестранна помощ.
Кас Сънстейн
Едно е да предоставите финансова помощ на студентите, за да могат да посещават колеж. Друго нещо е да проектирате формуляри, които учениците всъщност могат да попълват.
Кас Сънстейн
Клетките непрекъснато комуникират помежду си с помощта на молекули, така че ако не закусвате или си позволите парче торта преди вечеря, можете да сте сигурни, че клетките ви веднага ще го обсъдят.
Катарина Вестре
Има такива вредни хора, напомнящи насекоми, които намират своята смърт в чаша уиски, и трябва да ги извадиш от там с помощта на пръста си.
Алисия Хименес Бартлет
Да се бориш с Тъмната страна с помощта на тъмната страна - това не е изход.
Кевин Андерсън
Единствената книга в дома ни беше Библията. Родителите ми забраняваха книгите. Мислеха, че имам нужда от помощ, защото исках да бъда писател!
Кен Бруен
Светът ми се притече на помощ и ми показа, че мога да бъда много повече, ако сложа бдителността си и да се разкрия.
Ким Динан
Понякога той е твърде горд, за да признае, че се нужда е от помощ.
Клаудия Грей
Опишете героя с помощта на диалог. Опишете героя, като използвате това, което героите виждат, правят или мислят, но не и какво са направили или къде са били.
Колм Тойбин
Съединените щати се ангажират да помогнат на Ирак да се възстанови от конфликта, но Ирак няма да се нуждае от постоянна помощ.
Кондолиза Райс
Фактът е, че имаме нужда от помощ и имаме нужда един от друг.
Крис Кар
Никога не искай от елф помощ! Той може да реши, че смърта за теб е най-добрият изход.
Кристофър Паолини
Да се научиш да насочваш менталният процес на някой чрез помощта на думите или знаците е неразделна част от процеса на формиране на концепция.
Лев Виготски
Итън също знаеше, че отказването на медицинска помощ на Джаред би било равносилно на убийство и макар че това би довело до добра телевизия, това няма да резонира сред спонсорите.
Лен Влахос
Любезна дума или дело от онези, към които не харесваме, понякога е много по-ценена от помощта на приятел.
Л. П. Хартли
Не е искала да се хване в капан в разговор. Това беше проблемът с предлагането на помощ на стари хора.
Либа Брей
Предишна
1
...
11
12
(Текуща)
13
...
16
Следваща